Follow us

10 συμβουλές μόδας για το ντύσιμο στο γραφείο από τις παρουσιάστριες των ειδήσεων

Οι παρουσιάστριες των ειδήσεων γνωρίζουν πώς να δημιουργήσουν το ιδανικό ντύσιμο για το γραφείο.

έφη αλεβίζου, σία κοσιώνη, μάρα ζαχαρέα Instagram @efi_alevizou, @siakossioni, @marazaharea

Μία "βόλτα" στα ελληνικά, τηλεοπτικά κανάλια είναι αρκετή για να παρατηρήσουμε πόσες δυναμικές γυναίκες βρίσκονται στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων. Από τη Σία Κοσιώνη και τη Μάρα Ζαχαρέα μέχρι την Πόπη Τσαπανίδου και την Έφη Αλεβίζου, οι γυναίκες δημοσιογράφοι αποδεικνύουν πόσο ισχυρή φωνή και άποψη έχουν. Φυσικά, εξίσου εντυπωσιακό είναι το στιλ τους, αφού τα looks τους είναι έμπνευση για τα δικά μας office looks.

Εάν βρίσκεσαι σε διαδικασία ανανέωσης του ντυσίματος στο γραφείο, παρακάτω θα βρεις δέκα στιλιστικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου.

Styling Tips

Μάρα Ζαχαρέα

Η Μάρα Ζαχαρέα φαίνεται πως ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας, αφού σου προτείνει να ανανεώσεις τα office looks σου με κοστούμια σε χαρούμενα χρώματα. Ειδικά φέτος την άνοιξη που οι έντονες αποχρώσεις πρωταγωνιστούν στη μόδα, μπορείς να πειραματιστείς με το στιλ σου. Επέλεξε ένα κοστούμι σε αποχρώσεις όπως το γαλάζιο, το κόκκινο ή το μοβ και συνδύασε το με loafers ή κλασικές γόβες.

Loading...
Loading...

Ράνια Τζίμα

Εξίσου σημαντικό είναι να αφήσεις πίσω σου κάποια στιλιστικά κλισέ. Ένα από αυτά είναι πως το καφέ δεν ταιριάζει με το μαύρο. Το παρακάτω look της Ράνιας Τζίμα αποδεικνύει πως αυτές οι δύο αποχρώσεις δημιουργούν το τέλειο combo.

Loading...

Σία Κοσιώνη

Εάν θέλεις να ανανεώσεις το ντύσιμο του γραφείο, αλλά κάνοντας μία διαχρονική αγορά, σου προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα λευκό κοστούμι. Διαχρονικό, πολύ κομψό και ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου, θα κάνει τα looks σου να αποπνέουν φρεσκάδα.

Loading...

Κατερίνα Παναγοπούλου

Ένας ακόμα έξυπνος τρόπος είναι να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με πουκάμισα και μπλούζες σε έντονα χρώματα ή μοτίβα. Συνδύασε τα με ένα cigarette παντελόνι, μία ψηλόμεση παντελόνα ή pencil φούστα και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Loading...

Ρίτσα Μπιζόγλη

Το λευκό πουκάμισο θα είναι πάντα ένα από τα staples για το ντύσιμο του γραφείου. Ωστόσο, ακόμα και αυτό το κλασικό κομμάτι μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρον. Προτίμησε δηλαδή ένα λευκό πουκάμισο με ιδιαίτερα μανίκια, που θα κάνει τη διαφορά.

Loading...

Μαρία Σαράφογλου

Τα μονόχρωμα midi φορέματα είναι επίσης must have. Κομψά και διαχρονικά, σε κρατούν μακριά από στιλιστικά ατοπήματα.

Loading...

Εύα Αντωνοπούλου

Οι ψηλόμεσες παντελόνες είναι ένα από τα bottoms που κολακεύουν πολύ τις περισσότερες σιλουέτες. Αγκαλιάζουν το σώμα, ακολουθώντας τις καμπύλες του, ενώ ταιριάζουν τόσο με flat όσο και ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Loading...

Έφη Αλεβίζου

Το color blocking, επίσης, πρόκειται να σε αναδείξει ως την πιο καλοντυμένη εργαζόμενη, αφού τα έντονα χρώματα και η μεταξύ τους αντίθεση θα δημιουργήσουν ένα πολύ κομψό και ξεχωριστό αποτέλεσμα. Ποιους συνδυασμούς αξίζει να δοκιμάσεις; Κόκκινο με κίτρινο όπως η Έφη Αλεβίζου, μοβ με κόκκινο, φούξια με μπλε, γαλάζιο με κίτρινο κ.ο.κ.

Loading...

Μαρία Νικόλτσιου

Υπάρχει ένα little black dress για κάθε πιθανή περίσταση και το ντύσιμο για το γραφείο είναι σίγουρα μία από αυτές. Προτίμησε ένα μαύρο φόρεμα σε midi μήκος και αναβάθμισε το με εντυπωσιακά παπούτσια. Η Μαρία Νικόλτσιου προτίμησε ένα ζευγάρι γόβες, ωστόσο εσύ θα μπορούσες να αναβαθμίσεις το look με ένα χρωματιστό ζευγάρι παπούτσια, με λουριά που δένουν γύρω από τον αστράγαλο ή slingback.

Loading...

Πόπη Τσαπανίδου

Εάν αγαπάς το κλασικό, διαχρονικό στιλ, σου προτείνουμε να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα μαύρο κοστούμι... with the twist, όπως το χρώμα στο πέτο. Σε κάθε περίπτωση, το μαύρο κοστούμι είναι το απόλυτο must have.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ