Follow us

SAG Awards | Στο silver carpet οι καλεσμένες επέλεξαν matching metallic δημιουργίες

Δεν ήταν λίγες οι καλεσμένες των SAG βραβείων που έκαναν matching εμφανίσεις με το ασημένιο χαλί.

SAG AWARDS Instagram @samdanplus & @alexandradaddario

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, 28 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκαν στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια τα 28α βραβεία Screen Actors Guild Awards (SAG), που απονέμει ετησίως το Σωματείο των Αμερικανών ηθοποιών. Η βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις όσον αφορά τους κερδισμένους και τους χαμένους. Παρ' όλα αυτά, εξίσου ενδιαφέρον ήταν και το φετινό κόκκινο χαλί, που φέτος ήταν ασημένιο. Το ''silver carpet, όπως το αποκαλούν οι διοργανωτές των βραβείων, είχε μία σειρά A-list ηθοποιών και διασημοτήτων, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ανάλογες μεγαλοπρεπείς εμφανίσεις.

Προς μεγάλη μας έκπληξη πολλές ήταν εκείνες οι celebrities που έδωσαν το παρών στα SAG Awards φορώντας μεταλλιζέ δημιουργίες. Η κάθε μία έφερε και ένα διαφορετικό όνομα εμβληματικό οίκου μόδας, ωστόσο, μαγνήτισαν εξίσου την προσοχή μας. Αν και ήταν matching οι metallic δημιουργίες με το ασημένιο χαλί, εκείνες κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Ποιες καλεσμένες επέλεξαν μεταλλιζέ δημιουργίες στα SAG Awards;

Η αγαπημένη ηθοποιός της σειράς ''Grey's Anatomy'' Sandra Oh μαγνήτισε τα βλέμματα με μία metallic δημιουργία του οίκου Carolina Herrera. Extra πόντους στην εμφάνιση της έδωσε η χρωματική αντίθεση με το σατινέ κυπαρισσί clutch της.

Loading...

Η ηθοποιός Alexandra Daddario έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης της στον οίκο Versace και αυτός δεν απογοήτευσε. Η μεταλλιζέ μάξι δημιουργία με ''V'' ντεκολτέ και το κολακευτικό κόψιμο στην πλάτη την έβαλε στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες των βραβείων.

Loading...

Με Versace εμφανίστηκε και η ηθοποιός Juno Temple στο ασημένιο χαλί. Το φόρεμα με τους έντονους δυναμικούς ώμους και τη στενή γραμμή έφερε μία χρυσή metallic όψη, που την έκανε να ξεχωρίζει.

Loading...

Η Kelsey Asbille έδωσε το παρών στο ασημένιο χαλί των βραβείων με μία μίντι ασύμμετρη metallic δημιουργία του brand Commission και κοσμήματα David Yurman.

Loading...

Η μεγάλη νικήτρια των βραβείων SAG, Jessica Chaistain, επέλεξε ένα μεταλλιζέ κοστούμι, το οποίο είχε το σαμπανιζέ χρώμα και φέρει την υπογραφή Dior Haute Couture. Τα κοσμήματά της ανήκουν στον οίκο De Beers.

Loading...

Η τενίστρια Serena Williams έκανε μία τολμηρή εμφάνιση με Dolce & Gabbana φόρεμα, το οποίο έφερε ένα αποκαλυπτικό σκίσιμο στο πόδι. Το μεταλλιζέ μπούστο ήταν η πινελιά που αναβάθμισε το look της, όπως επίσης και τα Gismondi 1754 κοσμήματά της.

Loading...

Η Lady Gaga έβαλε φωτιά στα φλας των φωτογράφων με ένα λευκό μάξι φόρεμα σε στενή γραμμή, το οποίο έφερε ένα μπούστο διακοσμημένο με στρας, που έδινε την όψη του μεταλλιζέ, από τον οίκο Armani Privé. Τα εξίσου λαμπερά και εκκεντρικά κοσμήματά της ανήκουν στον εμβληματικό οίκο Tiffany & Co.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ