Follow us

Elisabetta Franchi | H συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-23 ντύνει την αυθεντική γυναίκα

Η κλισέ εκδοχή της θηλυκότητας σπάει.

MissBloom TEAM
Elisabetta Franchi | H συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-23 ντύνει την αυθεντική γυναίκα Courtesy of Elisabetta Franchi

Επαναστατική, αυθεντική, με κύρος, με πάντα ανανεωμένο στυλ και με ισχυρή ταυτότητα: Αυτή είναι η γυναίκα της Elisabetta Franchi, της οποίας την προσωπικότητα η σχεδιάστρια μετουσίωσε σε ένα ανεπανάληπτο show. Η κλισέ εκδοχή της θηλυκότητας σπάει, καθώς στο show δεν βλέπουμε μόνο μοντέλα, αλλά μια ομάδα σύγχρονων γυναικών με τις οποίες μπορούμε να ταυτιστούμε, γυναίκες που αντιπροσωπεύουν το brand σε όλο τον κόσμο, καθημερινά και που περπατούν στην πασαρέλα προμοτάροντας την ιδέα της αυθεντικής γυναικείας φύσης σε όλες τις πλευρές της.

Αυτές είναι οι γυναίκες που έχουν υπάρξει πιστές φίλες και "πρεσβευτές” του Οίκου Μόδας για πολύ καιρό, που φορούν τις δημιουργίες του στην καθημερινότητά τους και που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με το brand. Οι γυναίκες αυτές, παρόλο που έχουν διαφορετικές προσωπικότητες, βρήκαν κοινή έμπνευση στην Elisabetta Franchi και συμμετείχαν στη δημιουργική διαδικασία μέσα από μια συνεχή ανταλλαγή ιδεών μεταξύ σχεδιάστριας και Μούσας. Ετσι δημιουργήθηκε μια συλλογή που σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του brand.

Elisabetta Franchi | H συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-23 ντύνει την αυθεντική γυναίκα

Το πάθος είναι το συναίσθημα που βάζει φωτιά στην πασαρέλα: το κόκκινο βελούδο χορεύει μαζί με το απόλυτο μαύρο και τις λάμψεις που θυμίζουν το πράσινο του σμαραγδιού. Σώματα αισθησιακά, ντυμένα με body-con φορέματα, συνδυάζονται με τη θηλυκότητα και την αποφασιστικότητα στο βήμα, για να δημιουργήσουν μια ωδή στην ομορφιά και την περηφάνια, στη δύναμη του γυναικείου πνεύματος.

Elisabetta Franchi

Η συλλογή της σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-23 συνδυάζει αισθητικές επιλογές και μηνύματα. Αποτελεί ένα σύγχρονο μανιφέστο βασισμένο στην δημιουργική διαδικασία, εκεί που η αντίληψη για το σώμα απεικονίζεται ως μια χαρούμενη αφήγηση, με τα ρούχα να τονίζονται από ένα διαχρονικό φόντο που μας ξυπνάει αναμνήσεις. Το φως και η μουσική συνοδεύουν το show σε ένα συναισθηματικό κρεσέντο θετικής ενέργειας, αποκαλύπτοντας τις κινήσεις δυναμικών, ισχυρών γυναικών, με αντίληψη για τον εαυτό τους και απόλυτο αισθησιασμό, έτοιμων να φέρουν το μήνυμα της αλλαγής στον κόσμο.

Elisabetta Franchi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ