Follow us

Η Kendall Jenner είναι η μούσα των κοσμημάτων Messika

Ανακαλύψτε το παριζιάνικο chic στα κοσμήματα του γαλλικού maison.

MissBloom TEAM
messika Kendall Jenner Courtesy of Messika / Marin Laborne

Το παριζιάνικο chic είναι ζητούμενο στις εμφανίσεις των περισσότερων γυναικών. Εξάλλου, η γοητεία και ο θαυμασμός που ασκούσε από πάντα το στιλ των Γαλλίδων παραμένουν αξεπέραστα και οτιδήποτε προέρχεται από τους κόλπους του γαλλικού luxury μοιάζει ασυναγώνιστη επιλογή. Τα κοσμήματα του γαλλικού οίκου Messika αντιπροσωπεύουν ακριβώς αυτό: την ανεπιτήδευτη λάμψη και το δυναμικό παριζιάνικο chic. Μπορούν να φορεθούν κάθε στιγμή και να συνδυαστούν εύκολα με ό,τι φορέσετε!

Μούσα του γαλλικού Maison είναι η Kendall Jenner. Το διάσημο μοντέλο από την Αμερική συναντήθηκε με την ιδρύτρια του οίκου, Valérie Messika, στη Νότια Γαλλία για να γυρίσουν τη νέα καμπάνια του maison με τον Chris Colls. Η επιλογή της Jenner από τη Valérie Messika δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού η σχεδιάστρια κοσμημάτων πάντα αγαπούσε τον δυναμισμό μέσα από κάθε τι που εκφράζει τη μόδα. Και τον δυναμισμό αυτό, που αποτυπώνει και στις συλλογές των κοσμημάτων της, ανακάλυψε στην Kendall.

Τα κοσμήματα Messika διαπερνούν τις εποχές, αναθεωρώντας και επανασυστήνοντας μέσα από καινούργια στιλ το ευκολοφόρετο διαμάντι. Το διαμάντι στα κοσμήματα Messika εμφανίζεται όλο και πιο μοντέρνο και καινοτόμο και αποπνέει ενέργεια και ομορφιά, κάθε στιγμή.

Η Kendall Jenner είναι η μούσα των κοσμημάτων Messika

Κολιέ με διαμάντια. Θα το βρείτε εδώ.

Η καμπάνια

Η Kendall Jenner, που φοράει κοσμήματα Messika τόσο στις πασαρέλες όσο και στην ιδιωτική της ζωή, ενσαρκώνει τη γυναίκα της Messika μέσα από τις ιδιαίτερες ευαισθησίες της, την ανόθευτη ελευθερία της και τον μοντερνισμό της.

Kendall Jenner Messika

Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν την καμπάνια συγχωνεύουν την κομψή φιγούρα της Kendal Jenner με το φυσικό άπειρο εφέ του τοπίου. Αποτυπώνοντας την απεραντοσύνη της θάλασσας που ενώνεται με τον ουρανό, κάθε εικόνα είναι ένα μανιφέστο ελευθερίας. Αυτό μιας νεαρής γυναίκας με ένα ιριδίζον μπλε λαμέ μαγιό ή σακάκι που κάνει ένα διάλειμμα στα καθαρά νερά ή τρέχει πάνω σε λευκή άμμο.

Kendall Jenner Messika

Όποια και αν είναι η επιλογή της, η στάση της αντανακλά τη λάμψη της. Μεταξύ αθλητισμού και επιδόσεων, τα ντυσίματά της έχουν την ενέργεια μιας γυναίκας της εποχής της, της οποίας το σώμα και το μυαλό βρίσκονται σε τέλεια αρμονία. Έχοντας τον έλεγχο της ζωή της, αντιπροσωπεύει τη σημερινή σύγχρονη γυναίκα.

Μέσω αυτής της καμπάνιας, το Maison επιβεβαιώνει τον δυνατό δεσμό του με τις γυναίκες. Τα κοσμήματα Messika φοριούνται και συνδυάζονται εύκολα, ενώ μέσα από κάθε κομμάτι, μοιράζονται μια μοναδική φιλοδοξία: να ενθαρρύνουν την εμπιστοσύνη στο να νιώθει κανείς πάντα ελεύθερος.

kosm

Σκουλαρίκια με διαμάντια. Θα τα βρείτε εδώ.

*Τα κοσμήματα Messika θα τα ανακαλύψετε στα κοσμηματοπωλεία Gofas Jewelry

Πηγή: harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ