Follow us

Αυτά τα sneakers θέλουμε να τα αποκτήσουμε

Πιο chunky, πιο wavy, πιο playful και πιο Converse από ποτέ.

Τα αγαπημένα μας αθλητικά παπούτσια κυκλοφορούν σε νέο σχέδιο και θέλουμε να τα αποκτήσουμε Courtesy of Converse

Επιστρέφοντας στην καθημερινότητα, το γραφείο και την κοινωνική ζωή αναζητάμε fashion items, που θα μας προσφέρουν άνεση χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στο στιλ μας. Ειδικά όσον αφορά τα φλατ παπούτσια, βρισκόμαστε πάντα στην αναζήτηση εκείνων που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις μας χωρίς να αφαιρέσουν πόντους από την άνεση. Η αναζήτησή μας καρποφόρησε αφού βρήκαμε σε έναν παλιό έρωτα ένα νέο σχέδιο, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Ο λόγος για την Converse και τα ''Run Star Motion''.

Με μία πρώτη ματιά θα σου θυμίσουν τα διαχρονικά και πάντα επίκαιρα Chuck Taylor 70s, που συνόδευσαν τα βήματά σου από τις πρώτες τάξεις στο δημοτικό έως τα τέλη της εφηβείας. Πρόκειται για τα αθλητικά παπούτσια που ξεπερνούσαν τις τάσεις της μόδας, ήταν ένα staple και μία αναγκαιότητα για κάθε καλοντυμένο ενημερωμένο έφηβο. Σήμερα βλέπουμε τα εν λόγω σχέδια και πάλι στο street style, ενώ η νέα chunky εκδοχή τους βρίσκεται ήδη στα shopping lists κάθε fashionista αλλά και συντάκτριας μόδας. Το brand μάς συστήνει ένα νέο μοντέλο που φέρει στοιχεία του iconic σχεδίου και συνδυάζει το απαραίτητο σύγχρονο edginess για εμφανίσεις που δεν περνούν απαρατήρητες. Τα ''Run Star Motion'' είναι τα sneakers που εξελίσσουν το καθημερινό ντύσιμο σε street style.

Αυτά τα sneakers θέλουμε να τα αποκτήσουμε

Πιο chunky, πιο wavy, πιο playful και πιο Converse από ποτέ

Τα ''Run Star Motion'' είναι sneakers γεμάτα αντιθέσεις και bold γραμμές, που προσφέρουν next level άνεση. Το πάνω κομμάτι, όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες, παραμένει πιστό στις ρίζες του brand έχοντας τις premium Chuck 70s λεπτομέρειες. Όμως, η νέα chunky δίπατη σόλα εκσυγχρονίζει το σχέδιο θυμίζοντας κάτι από ταινία sci-fi. Plus, υπάρχουν οι επιλογές high και low top, έτσι ώστε να βρεις το σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Courtesy of Converse

Η άνεση όπως και ο πάτος ''ανεβαίνει'', καθώς το εσωτερικό του κρύβει την CX σόλα και έναν υπερυψωμένο πάτο στην φτέρνα προσφέροντας αντικραδασμική δράση. Plus, δεν βαραίνουν το πάτημα.

Courtesy of Converse

Φτιαγμένο για να ξεχωρίζει, το Run Star Motion αντικατοπτρίζει τέλεια ένα σύγχρονο city vibe και είναι το key fashion piece της σεζόν για αυτό, δίνοντας το παρών στο shopping list μας για την ανανέωση της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας. Η τρακτερωτή σόλα, το sharpness του σχεδίου, το trendy chunky look και οι χρωματικές αντιθέσεις που προτείνει στα ''Run Star Motion'' η Converse τα κάνουν ιδανικά για κάθε look.

Courtesy of Converse

Πώς θα τα φορέσεις

Όπως μας δίδαξε το street style τα chunky sneakers έχουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Ακόμη μεγαλύτερη είναι αυτή που προσφέρουν τα ''Run Star Motion''. Μπορείς να τα συνδυάσεις τόσο με τις loose φόρμες σου και το athleisure outfit του Σαββατοκύριακου, όσο και με τον πάντα κομψό συνδυασμό τζιν και λευκού πουκαμίσου. Μάλιστα, είναι η ιδανική πινελιά στο χαλαρό κοστούμι με το oversized blazer, την loose παντελόνα και το tank top που φοράς στο γραφείο. Ακόμα, θα μπορούσαν να συνδυαστούν με τα αέρινα ανοιξιάτικα φορέματα σε μίνι και και μίντι μάκρος φέρνοντας την ισορροπία μεταξύ του κοριτσίστικου και urban look.

Courtesy of Converse
Courtesy of Converse

@converse.greece

Κεντρική διάθεση Sport And Fashion Freedom, 212 00 03710

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ