Follow us

Γιορτή της Γυναίκας | Τα πιο κομψά fashion δώρα που μπορείς να χαρίσεις στις φίλες σου

Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα ενθουσιάσουν τις fashionistas της ζωής σου.

street style Pixel Formula

Η όγδοη ημέρα του Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας και έχει ως στόχο να υπενθυμίσει σε όλους τους αγώνες που έχει κάνει το γυναικείο φύλο για τα δικαιώματα του. Η Γυναίκα άλλωστε συμβολίζει τη ζωή και τη δύναμη, είναι έμπνευση και αγάπη. Η Γυναίκα αξίζει να γιορτάζεται κάθε λεπτό και κάθε ημέρα του χρόνου, ωστόσο αυτή η γιορτή είναι μία επιπλέον ευκαιρία για να την περάσεις με τις γυναίκες της ζωής σου.

Διαβάστε Επίσης

Εάν εσύ και οι φίλες σου έχετε αποφασίσει να τιμήσετε αυτή την ημέρα, θα μπορούσατε να διοργανώσετε ανταλλαγή δώρων. Ένα δώρο μόδας μπορεί να ενθουσιάσει και να φτιάξει τη διάθεση σε κάθε fashionista. Για παράδειγμα, μπορείς να προσφέρεις στη φίλη σου κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ που γνωρίζεις πως θέλει να αποκτήσει καιρό. Επίσης, οι νέες συλλογές των brands για την άνοιξη του 2022 βρίσκονται ήδη στα καταστήματα, συνεπώς μπορείς να επιλέξεις κάποιο item από αυτές. Τα έντονα χρώματα σε παντελόνια και σακάκια, τα εμπριμέ πουκάμισα και φορέματα, οι τσάντες και τα sneakers σε pastel τόνους, αλλά και τα διαχρονικά πανωφόρια όπως η καμπαρντίνα είναι μερικές από τις πιο stylish ιδέες.

Σε περίπτωση που προτιμάς κάποιο πιο συμβολικό δώρο, σου προτείνουμε να προσφέρεις στις γυναίκες της ζωής του το συλλεκτικό t-shirt που δημιούργησαν οι σχεδιαστές της BSB αποκλειστικά για τη γιορτή της γυναίκας.

Editor's Picks

Women's Day t-shirt BSB

Καμπαρντίνα 'ALE

Παντελόνι wide leg με θηλιές στη μέση Bershka

Τζιν σαλοπέτα Pull & Bear

Παντελόνι με κουμπιά Toi & Moi

Εμπριμέ κοντό φόρεμα attrattivo

Τσάντα Kendal + Kylie Haralas.gr

Denim φόρεμα με φουσκωτό μανίκι H&M

Jacket Calvin Klein

Σακάκι φόρεμα Stradivarius

Φούστα μίνι ραφές Mango

Τσάντα Tommy Hinfiger

Εμπριμέ φόρεμα Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ