Follow us

Η νέα συλλογή της Answear LAB στο πλευρό των Ουκρανών

Τα έσοδα από τις πωλήσεις και μια μεγάλη δωρεά θα πάνε υπέρ του Ερυθρού Σταυρού #helpforUkraine.

Answear Courtesy of Answear

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγωδία που ξημέρωσε το πρωί της Πέμπτης, 24 Φεβρουαρίου. Ένας πόλεμος στην καρδιά της Ευρώπης ανάμεσα σε δύο γειτονικές χώρες. Μία διαμάχη που ξέφυγε από κάθε όριο. Κανείς δεν μπορεί να γυρίσει το βλέμμα αλλού και σε καμία περίπτωση να μείνει άπραγος μπροστά στις καταστροφικές συνέπειες του πολέμου. Γι’ αυτό, η Answear, συμβάλλει έμπρακτα στην στήριξη της Ουκρανίας μέσω του private label brand της, Answear LAB.

#helpforUkraine | Η Answear LAB στο πλευρό της Ουκρανίας

Λίγο προτού ξεσπάσει ο πόλεμος, το fashion brand είχε μπει στην τελική ευθεία για την παρουσίαση της νέας του συλλογής, η οποία θα είχε ως όνομα το ''No Shame''. Αφορούσε τη γυναικεία δύναμη και τον αγώνα των γυναικών να αλλάξουν το ρόλο τους στην κοινωνία. Μάλιστα, επέλεξαν ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας την Ουκρανή πρωταθλήτρια Ευρώπης στην πυγμαχία Sasha Sidorenko, οποία είναι επίσης 7 φορές πρωταθλήτρια Ουκρανίας, νικήτρια παγκόσμιου κυπέλλου στο kickboxing και ιδρύτρια club πυγμαχίας. Παράλληλα, στην προσωπική της ζωή είναι και μία στοργική μητέρα. Πρόκειται για μία γυναίκα με πνευματική δύναμη και θάρρος που έχει ξεπεράσει πολλές δυσκολίες στη ζωή της και που, για την Answear, γίνεται σύμβολο αγώνα, επιμονής και κυρίως ΕΛΠΙΔΑΣ.

Η νέα συλλογή της Answear LAB στο πλευρό των Ουκρανών

Ο πόλεμος, όμως, άλλαξε το όραμα της Answear Lab. Συγκλονισμένοι από τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών, δίνουν στη συλλογή τους νέο νόημα -και νέο ρόλο στη Sasha- με στόχο να εκφράσουν τη δύναμη των ανθρώπων των οποίων οι ζωές πλήττονται.

Courtesy of Answear Lab

Όπως αναφέρει το brand: ''Στη σημερινή εποχή που ζούμε, τόσο τοπικά όσο και παγκόσμια, γνωρίζουμε ότι έχουμε τη δύναμη -αλλά και τη βούληση- να προσφέρουμε τη βοήθειά μας στον Ουκρανικό λαό. Έτσι, αποφασίσαμε να διαθέσουμε όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτής της συλλογής για να στηρίξουμε τον Ερυθρό Σταυρό #helpforUkraine. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και οι ανάγκες τεράστιες. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε άμεσα το ποσό των 45.000 ευρώ. Είμαστε βέβαιοι ότι με τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ υποστήριξη, θα προσφέρουμε πολύ περισσότερα''.

Answear
Answear

Η νέα συλλογή ''No Shame. No Fear'' αποτελείται από 93 κωδικούς και διατίθεται ήδη στις 9 χώρες στις οποίες έχει παρουσία η Answear.com. Στην Ελλάδα η συλλογή είναι διαθέσιμη στο Answear.gr και μπορείτε να τη δείτε απευθείας εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ