Follow us

Καλωσόρισε την άνοιξη με χρώμα

Βρήκαμε τα καλύτερα κομμάτια για να υποδεχθείς την άνοιξη.

regalinas Courtesy of Regalinas

Εάν χρειαζόταν να επιλέξουμε την αγαπημένη μας τάσεις από τις προτάσεις των οίκων μόδας για την άνοιξη του 2022, τα έντονα χρώματα θα ήταν δίχως αμφιβολία η πρώτη μας σκέψη. Οι χαρούμενες αποχρώσεις όπως το φούξια, το κίτρινο, το πράσινο, το πορτοκαλί πρωταγωνίστησαν στις συλλογές, στέλνοντας μας ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Εάν ανήκεις λοιπόν στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν και φορούν συχνά έντονα χρώματα, η φετινή άνοιξη είναι η εποχή σου. Αφού λοιπόν, έχεις ενημερωθεί για τις τάσεις, μπορείς να περάσεις στην πιο fun διαδικασία και να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου με ρούχα που θα ευχαριστηθείς να φοράς φέτος την άνοιξη. Ποια είναι αυτά;

Μία από τις πρώτες αγορές που αζίζει να κάνεις είναι τα σακάκια σε έντονα χρώματα που είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν και ιδανικό πανωφόρι για τη θερμοκρασία της άνοιξης. Σακάκια σε αποχρώσεις όπως το φούξια και το κίτρινο πρόκειται να χαρίσουν φρεσκάδα στα σύνολά σου και να ανανεώσουν το στιλ σου. Οι μπλούζες σε pop χρώματα όπως το πορτοκαλί, το πράσινο και το γαλάζιο είναι επίσης must have. Ταιριάζουν τέλεια με τζιν παντελόνι, είναι ιδανικές για κάθε πιθανή περίσταση, ενώ μπορείς να δημιουργήσεις color blocking συνδυασμούς όπως όλες οι fashionistas.

Θα συμφωνήσουμε επίσης πως άνοιξη σημαίνει φορέματα για day to night εμφανίσεις που δεν περνούν απαρατήρητες. Εμείς σου προτείνουμε να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα midi φόρεμα με ζώνη που μπορείς να φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο, αλλά και ένα mini εμπριμέ φόρεμα που μπορείς να συνδυάσεις είτε με flat είτε με ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Φέτος την άνοιξη επίσης, σου προτείνουμε να αφήσεις -έστω για λίγο- στην άκρη τα αγαπημένα σου τζιν και να ακολουθήσεις την τάση που έχει αναδείξει ως κορυφαία bottoms τα παντελόνια σε έντονες αποχρώσεις. Μία ψηλόμεση παντελόνα σε φούξια απόχρωση θα αναδείξει τη σιλουέτα σου και και θα έχει άμεσα θετική επίδραση στη διάθεση σου, ενώ ένα ψηλόμεσο τζιν σε έναν ανοιχτό τόνο του πράσινου θα κάνει update στα casual σύνολά σου.

Για να κάνουμε την εμπειρία του shopping ακόμα πιο απολαυστική, επισκεφτήκαμε το brand που αγαπούν οι πιο κομψές fashion experts, το Regalinas, και συγκεντρώσαμε ε άκρως ανοιξιάτικα κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου.

Ανακάλυψε ολόκληρη τη συλλογή στο REGALINAS, στο Facebook και στο Instagram.

Editor's Picks

Πλεκτή μπλούζα με λαιμόκοψη χαμόγελο Regalinas

Παντελόνι με κουμπί Regalinas

Ολόσωμη φόρμα με ζώνη Regalinas

Σακάκι σε ίσια γραμμή Regalinas

Μπλούζα με κουμπιά κόσμημα Regalinas

Εμπριμέ μίνι φόρεμα Regalinas

Σακάκι με δέσιμο Regalinas

Φόρεμα με ζωνή Regalinas

Ψηλόμεσο τζιν Regalinas

Μπλούζα με χρυσά κουμπιά Regalinas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ