Follow us

Μία κοντινή ματιά στα πιο ξεχωριστά κοσμήματα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού για τη A/W σεζόν

Πραγματικά κομψοτεχνήματα από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού που αξίζει να δεις και να αποκτήσεις.

Μία κοντινή ματιά στα πιο ξεχωριστά κοσμήματα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού για τη A/W σεζόν Pixel Formula

Αυτή την περίοδο διεξάγεται ο Fashion Month κατά τη διάρκεια του οποίου οι πιο εμβληματικοί οίκοι μόδας και τα πιο μοντέρνα brands παρουσιάζουν τις συλλογές του για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 στις πρωτεύουσες της μόδας: Νέα Υόρκη, Λονδίνο Μιλάνο και Παρίσι. Οι Εβδομάδες Μόδες στην εκάστοτε πολυσύχναστη πόλη είχε ένα αρκετά πλούσιο πρόγραμμα με φυσικά shows, αξιοζήλευτο street style, εμφανίσεις από celebrities που έβαλαν φωτιά στα φλας των φωτογράφων και συλλογές που επαναπροσδιορίζουν το σύγχρονο ντύσιμο. Σήμερα, όμως, θα εστιάσουμε κυρίως στην Εβδομάδα Μόδας Παρισιού και τα ''διαμάντια'' που μας παρουσίασε.

Loading...

Ειδικά όσον αφορά τα τελευταία, η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού είχε πολλές και διαφορετικές προτάσεις κοσμημάτων. Κάθε οίκος και πασαρέλα παρουσίαζε τη δική του εκδοχή στα αγαπημένα πολύτιμα αξεσουάρ. Μην ξεχνάς πως πρόκειται για εκείνα τα κομμάτια, που αναβαθμίζουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο φορμών. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που η Marilyn Monroe και η Elizabeth Taylor -δύο style icons- εξυμνούσαν την αξία τους.

Κάποια luxury fashion houses έμειναν πιστοί στο DNA τους, άλλα παρουσίασαν νέα κομμάτια, που μπορεί να μην περιμέναμε από αυτά, ενώ δεν έλειπαν εκείνα που σχεδίασαν κοσμήματα με βάση τη συλλογή έτσι ώστε να κολακεύουν τα looks στο catwalk. Σε κάθε περίπτωση τα κοσμήματά της σεζόν Autumn/Winter '22-23 κέντρισαν το ενδιαφέρον μας και παρακάτω ξεχωρίσαμε εκείνα που αξίζουν εξίσου τη δική σου προσοχή.

Paris Fashion Week | Τα κοσμήματα που ξεχώρισαν στις πασαρέλες

Συνεχίζοντας το ''σκρολάρισμα'' θα ανακαλύψεις πως οι περισσότεροι σχεδιαστές προτείνουν βαριά μέταλλα σε χρυσό, έντονα γεωμετρικά σχήματα σε σκουλαρίκια, stacked συνδυασμένα δαχτυλίδια, ενώ τα πετράδια ξεχωρίζουν κυρίως σε περιδέραια. Αρκετά από τα σχέδια μάς θυμίζουν κάτι από τα 80s, άλλα συνεχίζουν κάποιες προηγούμενες τάσεις, όπως οι αλυσίδες. Ανάμεσα στις παρακάτω φωτογραφίες από τις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού σίγουρα θα βρεις κάτι που ταιριάζει στη δική σου αισθητική.

Δες τα σχέδια που προτείνουν οι σχεδιαστές στα κοσμήματα της επόμενης σεζόν.

-Chanel

Μία κοντινή ματιά στα πιο ξεχωριστά κοσμήματα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού για τη A/W σεζόν
Chanel

-Chloé

chloe

chloe

-Dior

Dior

-Miu Miu

Miu Miu

Miu Miu

-Givenchy

givenchy

-Saint Laurent

Saint Laurent

Saint Laurent

-Balmain

Balmain

-Sacai

Sacai

-Off-White

Off White

Off White

Off White

-Isabel Marant

Isabel Marant

Isabel Marant

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ