Follow us

Light Touch | H Oysho προσθέτει στιλ και άνεση στην γυμναστική

Η Oysho παρουσιάζει την τελευταία τεχνική αθλητική κολεξιόν που χαρακτηρίζεται από το extra soft ύφασμά της.

MissBloom TEAM
Light Touch | H Oysho προσθέτει στιλ και άνεση στην γυμναστική Courtesy of Oysho

Η Oysho παρουσιάζει τη Light Touch, την τελευταία τεχνική αθλητική κολεξιόν που χαρακτηρίζεται από το extra soft ύφασμά της. Η κολεξιόν Light Touch έχει σχεδιαστεί για την εξάσκηση διαφορετικών πρακτικών, τόσο χαμηλής έντασης όπως η γιόγκα και το Pilates, όσο και μέτριας έντασης όπως το fitness.

Light Touch | H Oysho προσθέτει στιλ και άνεση στην γυμναστική

Στη νέα αυτή κολεξιόν, η Oysho σας προτείνει να επιλέξετε μεταξύ 4 διαφορετικών πατρόν παντελονιών, ανάλογα με τον βαθμό άνεσης και συμπίεσης.

Light Touch

Η Oysho προσθέτει στη γραμμή των κολάν μέχρι τον αστράγαλο τα νέα straight pants, παντελόνια μακριά σε ίσια γραμμή, σχεδιασμένα με ψηλή μέση με σιλικόνη που τελειώνει σε κόψιμο V για να προσφέρουν την ευελιξία που απαιτεί η κάθε κινήση. Ως καινοτομία, η Oysho παρουσιάζει το νέο πατρόν jogger σε εκδοχή clean με ελαστική μέση και τσέπες με φερμουάρ στα πλάγια ή στην classic εκδοχή του, με ελαστική μέση που ρυθμίζεται με κορδόνι.

Την κολεξιόν ολοκληρώνουν ένα αθλητικό σουτιέν μέτριας στήριξης που προσαρμόζεται πολύ καλά στο σώμα χάρη στις προσχηματισμένες cup του και μια εφαρμοστή μπλούζα με ενσωματωμένο σουτιέν που εγγυάται μέγιστη στήριξη κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Courtesy of Oysho

Όλη τη γραμμή Light Touch χαρακτηρίζει το απαλό, υψηλής αντοχής ύφασμά της που διευκολύνει την απελευθέρωση των υδρατμών του σώματος στις πιο έντονες προπονήσεις. Πρόκειται για ένα τεχνικό ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και, επιπλέον, προσφέρει αντηλιακή προστασία UPF+40.

Courtesy of Oysho
Courtesy of Oysho

Η κολεξιόν είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα: μπλε μαρέν, πράσινο και μαύρο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ