Follow us

Ζέτα Δούκα | Φόρεσε το παντελόνι που κολακεύει τέλεια όλες τις σιλουέτες

Το αγαπούν ιδιαίτερα οι Γαλλίδες fashionistas.

zeta douka NDP Photo Agency

Εάν χρειαζόταν να ξεχωρίσουμε κάποια κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, στα οποία έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία, θα ήταν εκείνα που ταιριάζουν σε κάθε σιλουέτα και μπορούμε να φορέσουμε σε πολλές περιστάσεις. Ένα από αυτά είναι οι ψηλόμεσες παντελόνες που κολακεύουν με τον πιο θηλυκό τρόπο το γυναικείο σώμα.

Πρόσφατα, η Ζέτα Δούκα παρευρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου της Μαρίας Πολύζου, φορώντας ένα πολύ κομψό σύνολο, το οποίο είναι ιδανικό για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου στο γραφείο. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός επέλεξε μία ψηλόμεση παντελόνα σε μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του γκρι και τη συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο σε μοτίβα που είχαν πράσινο και μαύρο χρώμα. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με καφέ δερμάτινα μποτάκια.

Οι ψηλόμεσες παντελόνες συνδυάζονται τέλεια με tops, πουκάμισα και μπλούζες, ενώ εάν θέλεις να τονίσεις περισσότερο τη μέση σου, μπορείς να προσθέσεις μία ζώνη, η οποία θα αναδείξει τις καμπύλες σου. Όσον αφορά στα παπούτσια, οι ψηλόμεσες παντελόνες ταιριάζουν τέλεια τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Με sneakers, μποτάκια, loafers ή μπαλαρίνες για ένα casual σύνολο και με γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα για μία βραδινή έξοδο.

Το look της Ζέτας Δούκα

Ζέτα Δούκα | Φόρεσε το παντελόνι που κολακεύει τέλεια όλες τις σιλουέτες

Get the Look

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ