Follow us

Η σπάνια εμφάνιση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου θα σε πείσει πως τα κοστούμια δεν είναι καθόλου βαρετά

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου φόρεσε ένα κοστούμι σε έντονο μπλε που θα σε ενθουσιάσει.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου NDP Photo Agency

Κάνοντας μία αναδρομή στην ιστορία του γυναικείου ενδύματος, παρατηρούμε πως τα κοστούμια είναι το co-ord με τη μεγαλύτερη στιλιστική εξέλιξη. Τα κοστούμια είναι ο ορισμός του power dressing και ιδανικά για κάθε περίσταση. Από το πρωί στο γραφείο με loafers μέχρι τη βραδινή έξοδο με ψηλοτάκουνα παπούτσια ή τις χαλαρές βόλτες στην πόλη, φορώντας το με τα αγαπημένα sneakers σου.

Μπορεί τα κοστούμια να έχουν πλέον την αξία του κλασικού, ωστόσο φέτος την άνοιξη υπάρχει ένα συγκεκριμένο στιλ που θα φορεθεί πολύ. Ο λόγος για τα κοστούμια σε έντονα χρώματα όπως το πράσινο, το κόκκινο, το φούξια που έχουν ενθουσιάσει ήδη τις fashionistas.

Το εν λόγω trend υιοθέτησε και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε μία πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της. Η ηθοποιός παρευρέθηκε στα εγκαίνεια της φωτογραφικής έκθεσης του Κοσμά Κουμιανού στο Ωδείο Αθηνών και έκλεψε τις εντυπώσεις με το σύνολό της.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου φόρεσε ένα κοστούμι σε έντονη μπλε απόχρωση και το συνδύασε με ένα εμπριμέ πουκάμισο και κόκκινες γόβες, δημιουργώντας ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Εάν θέλεις να ανανεώσεις το στιλ σου, σίγουρα αξίζει να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου και να επενδύσεις σε ένα κοστούμι με έντονο χρώμα.

Το look της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Η σπάνια εμφάνιση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου θα σε πείσει πως τα κοστούμια δεν είναι καθόλου βαρετά
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ