Follow us

Οι μπαλαρίνες από τo Mango που θα φορέσουμε όλες αυτή τη σεζόν

Κοστίζουν λιγότερο από 30 ευρώ και δεν θα τις αποχωρίζεσαι.

Οι μπαλαρίνες από τo Mango που θα φορέσουμε όλες αυτή τη σεζόν Couretsy of Mango

Υπάρχει ένα ζευγάρι παπουτσιών, που δίνει το παρών στη γκαρνταρόμπα μας από τη παιδική ηλικία, ενώ έχει συνδυαστεί με την αβίαστη θηλυκότητα των χορευτών αλλά και με την κομψότητα των style icons των 50s και 60s. Επίσης, αποτελεί must have και των masters της ανεπιτήδευτης κομψότητας, που δεν είναι άλλες από τις Παριζιάνες. Μπορείς να μαντέψεις ποια παπούτσια είναι αυτά; Ο λόγος για τις μπαλαρίνες, τα φλατ υποδήματα με την άλλοτε στρογγυλή και άλλοτε μυτερή μύτη, που φέτος επιστρέφουν στις τάσεις της μόδας για να μας χαρίσουν το ανάλαφρο και γεμάτο χάρη περπάτημα μίας χορεύτριας.

Βρήκαμε τις ιδανικές μπαλαρίνες για την άνοιξη στο Mango και κοστίζουν λιγότερο από 30 ευρώ

Μετά από την εορταστική περίοδο η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση να δούμε τα φλατ παπούτσια να ξεχωρίζουν στις τάσεις. Ως έκπληξη είδαμε τις μπαλαρίνες σε περισσότερες αναρτήσεις και εμφανίσεις. Παράλληλα, στον κόσμο του Tik Tok η αισθητική του μπαλέτου και της ρετρό κοκέτας άνοιξαν τον δρόμο για την επάνοδό τους. Κάπως έτσι δειλά δειλά κάνουν την εμφάνισή τους στο ανοιξιάτικο στιλ και κατακτούν την ψήφο εμπιστοσύνης των Γαλλίδων. Άλλωστε, εκείνες δεν τις αποχωρίστηκαν ποτέ, όμως, τώρα τις φορούν ασταμάτητα συνδυάζοντας τες με κάθε τους σύνολο: Από εκείνο του γραφείου μέχρι το outfit για τη βραδινή έξοδο. Η άνεση, άλλωστε, είναι βασική για τα French Girls.

Έτσι ξεχυθήκαμε σε μία μεγάλη αναζήτηση των πιο κομψών, άνετων και πάνω από όλα ευέλικτων μπαλαρινών. Ανάμεσα, λοιπόν, στα ανοιξιάτικα drops των fashion brands ξεχωρίσαμε εκείνες του Mango. Είναι δερμάτινες, έχουν άνετη στρογγυλή μύτη και έναν διακοσμητικό φιόγκο ακριβώς όπως τα παπούτσια του μπαλέτου. Κυκλοφορούν σε 5 αποχρώσεις: Λευκό, γαλάζιο, μαύρο, πράσινο και πορτοκαλί, έτσι ώστε να κάνεις δικό σου εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου στιλιστικές ανάγκες. Βέβαια, εμείς θα σε παροτρύναμε να επιλέξεις μία από τις pop αποχρώσεις, που θα φέρουν ενδιαφέρον στα looks σου. Κοστίζουν 29,99 ευρώ και θα τις βρεις εδώ.

Οι μπαλαρίνες από τo Mango που θα φορέσουμε όλες αυτή τη σεζόν
μπαλαρινες 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ