Follow us

She moves like a star | Η PUMA ενώνει τις δυνάμεις με τη Dua Lipa και δημιουργούν τα Mayze Glow sneakers

Άψογο, άνετο και τολμηρό, το Mayze Glow αποτελεί την τέλεια προσθήκη στη καθημερινότητα της κάθε fashionista.

MissBloom TEAM
She moves like a star | Η PUMA ενώνει τις δυνάμεις με τη Dua Lipa και δημιουργούν τα Mayze Glow sneakers Courtesy of PUMA

H PUMA παρουσιάζει τα νέα PUMA sneakers Mayze Glow, που αποτελούν τη συνέχεια της υπερ-επιτυχημένης σειράς Mayze με την pop star και global ambassador, Dua Lipa. Παράλληλα, είναι σημαντικό μέρος της καμπάνιας ''She moves us'' της PUMA. Πρόκειται για μία εκστρατεία που έχει σκοπό να αναδείξει δυναμικές γυναίκες πρότυπα, όπως η Dua Lipa, που έχουν προωθήσει την τέχνη, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό σε όλον τον κόσμο. Ως μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του κινήματος, η Dua Lipa εμπνέει χιλιάδες γυναίκες καθημερινά ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και τις προσδοκίες τους. Τις παροτρύνει να προσπαθήσουν και αυτές να εξαλείψουν την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων.

She moves like a star | Η PUMA ενώνει τις δυνάμεις με τη Dua Lipa και δημιουργούν τα Mayze Glow sneakers

Ανέβασε το στυλ σου με το νέο Mayze Glow και καταπλήξε τα πλήθη

Το παπούτσι είναι το τέλειο fit για το γυναικείο νεανικό κοινό. Ένα statement shoe που μπορείς να φορέσεις σε κάθε στιγμή της ημέρας σου, με το κατάλληλο outfit. Είτε πας για brunch είτε στη δουλειά σου είτε για ποτό, το Mayze Glow μπορεί να σε συνοδεύσει σε κάθε περίσταση. Το συνδυάζεις με τα πιο καθημερινά ρούχα σου για την πρωινή σου βόλτα, αλλά και με ένα φόρεμα ή μία φούστα για μία βραδινή έξοδο.

dua lipa

Το Mayze Glow είναι εμπνευσμένο και συνδυάζει στοιχεία της κλασικής καλιφορνέζικης κουλτούρας του skate και του surf. Τα vibes του παπουτσιού προέρχονται από την περιοχή Dogtown της Santa Monica στην California. Ένα βήμα με το Mayze Glow σε ταξιδεύει σε έναν ειδυλλιακό τόπο, όπου το skate και το surf αποτελούν τρόπο ζωής και διασκέδασης.

Courtesy of PUMA

Ο ανανεωμένος σχεδιασμός του θα ανεβάσει το style σου στα ύψη. Το άσπρο χρώμα του παπουτσιού, η διπλή σόλα, το δερμάτινο επάνω μέρος και οι μαργαριταρένιες PUMA λεπτομέρειες δίνουν στο παπούτσι μία μοναδική λάμψη.

Courtesy of PUMA

Απόλαυσε το κομψό, καθημερινό στυλ του Mayze Glow!

Loading...

Θα βρεις τα κορυφαία PUMA Mayze ηλεκτρονικά, στα PUMA stores (Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξά 40Α και Αθήνα, Ευαγγελιστρίας 8), αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ