Follow us

Αυτά είναι τα άκρως ανοιξιάτικα sneakers που θα σε ρωτούν όλοι από πού τα έχεις αγοράσει

Εάν χρειάζεσαι sneakers που ταιριάζουν με τα πάντα, τότε αυτό το ζευγάρι είναι ιδανικό.

street style Pixel Formula

Εάν υπάρχει ένα μάθημα μόδας που έχουμε διδαχθεί όλες οι γυναίκες τα τελευταία χρόνια είναι πως ο παράγοντας "άνεση” θα πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτος όσον αφορά στο ντύσιμο μας. Οι στιλιστικές επιλογές που κάνουμε στην καθημερινότητα μας είναι αρκετά σημαντικές, αφού εάν κάποιο ρούχο ή παπούτσι μας κάνει να νιώθουμε άβολα ή μας προκαλεί ενόχληση, η διάθεση μας μειώνεται σημαντικά.

Αυτή την περίοδο που η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στις ανοιξιάτικες τάσεις της μόδας, αλλά και την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας, το κεφάλαιο "παπούτσια” θα πρέπει να μας απασχολήσει αρκετά. Η άνοιξη, άλλωστε ως μεταβατική περίοδος, δημιουργεί διάφορες απορίες σχετικά με το styling. Εάν αναρωτιέσαι από ποιο είδος παπουτσιών χρειάζεται να ξεκινήσεις τις αγορές σου, τα sneakers είναι η απάντηση που ψάχνεις.

Διαβάστε Επίσης

Τα τελευταία χρόνια, τα sneakers έχουν κερδίσει την προσοχή των γυναικών περισσότερο από ποτέ, ενώ ακόμα και οι πιο κομψές fashionistas τα συνδυάζουν με τα πάντα. Με φορέματα και φούστες κάθε μήκους, με τζιν παντελόνια, ολόσωμες φόρμες ακόμα και με κοστούμια, κάνοντας έτσι τα σύνολα τους να αποπνέουν ένα coolness.

Από τις νέες συλλογές των brands, οι οποίες έχουν κυκλοφορήσει αυτή την περίοδο, εμείς ξεχωρίσαμε ένα άκρως ανοιξιάτικο ζευγάρι sneakers που πρόκειται να σε ενθουσιάσει. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ζευγάρι από τη νέα συλλογή της Μαίρης Συνατσάκη με την ελληνική εταιρεία υποδημάτων Envie Shoes, το οποίο είναι λευκό και έχει λεπτομέρειες από pastel αποχρώσεις. Αυτό σημαίνει πως συνδυάζεται με τα πάντα, χωρίς να σε απασχολεί ιδιαιτέρως το styling, ωστόσο οι pastel λεπτομέρειες το κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό.

Η must αγορά της άνοιξης

Sneakers Mairiboo for Envie Shoes
Sneakers Mairiboo for Envie Shoes

Θα τα βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ