Follow us

ZoeK | Το ελληνικό fashion brand έρχεται στο attica Golden Hall για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία shopping

Το brand της Ζωής Κέρος θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τα πιο unique jackets.

MissBloom TEAM
ZoeK

Με έδρα την Ελλάδα και τη Νέα Υόρκη, δράση στην Ευρώπη και έμπνευση από το ελληνικό ταπεραμέντο, η Ζωή Κέρος δημιούργησε το πρωτοποριακό fashion brand ZoeK. Με την ομάδα της δημιουργεί στην Ελλάδα τα απόλυτα ΙΤ statement jackets, λεπτομερώς ζωγραφισμένα στο χέρι και με κεντημένες λεπτομέρειες.

ZoeK | Το ελληνικό fashion brand έρχεται στο attica Golden Hall για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία shopping

Μέχρι το Σάββατο 9 Απριλίου 2022, το brand ZoeK θα βρίσκεται στο attica Golden Hall, σε ένα ξεχωριστό pop up corner. Εκεί οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τα ιδιαίτερα fashion items του brand, να γνωρίσουν από κοντά τη νέα συλλογή και φυσικά να αποκτήσουν το δικό τους ZoeK jacket που ολοκληρώνει ιδανικά κάθε εμφάνιση. Η συλλογή SS22 πλαισιώνεται από everyday items, όπως την hand-embroidered organic cotton συλλογή και τα ιδιαίτερα prints που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα από το design team του ZoeK brand. Όλες οι κατηγορίες μεταξύ τους κάνουν mix & match και έχουν κοινό χαρακτηριστικό το military ύφος.

ZoeK

Ακριβώς όπως και η σχεδιάστρια, το brand ZoeK χαρακτηρίζεται από κοσμοπολίτικο αέρα, νεανικό ενθουσιασμό και ενέργεια. Το iconic ZoeK jacket ισορροπεί ανάμεσα στο ρομαντισμό και τη ροκ διάθεση, τη διαχρονικότητα και την πρωτοπορία, το δυναμισμό και την ήρεμη δύναμη.

ZoeK
ZoeK

Το στοιχείο της βιωσιμότητας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το brand που χαρακτηρίζεται από οικολογική συνείδηση και προάγει την ενσυναίσθηση στη μόδα. Eco-friendly και cruelty free υλικά, οργανικό βαμβάκι και οικολογικά χρώματα συνθέτουν κάθε ZoeK δημιουργία, προβάλλοντας την περιβαλλοντική συνείδηση ως βασική προϋπόθεση στο μέλλον της μόδας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ