Βαρέθηκες το κοστούμι στο γραφείο; | 5 φρέσκες προτάσεις συνόλων από τις πιο καλοντυμένες fashionistas

Τα σύνολα που θα σε βοηθήσουν να χρησιμοποιήσεις και τα υπόλοιπα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Με τη νέα εβδομάδα μόλις να ξεκινάει ίσως να αντιμετωπίζεις κάποια στιλιστικά προβλήματα, όσον αφορά την ανανέωση του ντυσίματός του γραφείου. Επειδή, λοιπόν, το να φοράς κάθε μέρα κοστούμι, μπορεί να σε κουράσει εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω φρέσκες προτάσεις συνόλων με κομμάτια που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου. Πες για λίγο καιρό αντίο στο κοστούμι σου και δώσε την προσοχή σου και σε άλλα κομμάτια στις κρεμάστρες και τα ράφια σου.

Styling Inspo | Ανανέωσε το office style σου σύμφωνα με τις πιο καλοντυμένες fashionistas

Ας ξεκινήσουμε από τους βασικές ''παίχτες'' της γκαρνταρόμπας μας, τα φορέματα. Μπορείς να απογειώσεις τη θηλυκότητά σου και να εξελίξεις το office style σου φορώντας ένα μίντι φόρεμα με αέρινη σιλουέτα και κομψό print, όπως το παρακάτω πουά φόρεμα. Extra πόντους θα πάρεις αν προσθέσεις και αξεσουάρ, όπως μία ζώνη ψηλά στη μέση, τα κατάλληλα ψηλοτάκουνα και τα statement κοσμήματά σου.

Στην ίδια λογική μπορείς να επιλέξεις ενα co-ord σύνολο και πιο συγκεκριμένα την πιο σύγχρονη, κοριτσίστικη εκδοχή του ταγέρ. Η Chiara Ferragni το συνδύασε με knee high μπότες αλά 60s, ενώ το επέλεξε σε μίνι μήκος και εκκεντρική πράσινη απόχρωση. Take notes.

Για εσένα που δεν θα το αποχωριστείς εύκολα το κοστούμι, έχουμε την παρακάτω πρόταση: Το αποδομημένο κοστούμι. Επιλέγεις ένα tailored loose παντελόνι ιδανικά σε κάποια ιδιαίτερη απόχρωση και το συνδυάζεις με ένα λευκό T-shirt και ένα oversized blazer σε safe απόχρωση. Έτσι, θα έχεις δημιουργήσει ένα look βγαλμένο από το street style της Νέας Υόρκης.

Έχουμε την ιδανική πρόταση και για τους λάτρεις του μινιμαλισμού. Επειδή πλέον διανύουμε την άνοιξη, άφησε την αγαπημένη σου σκουρόχρωμη παλέτα και πιάσε την αριστοκρατική nude. Δημιούργησε ένα look σε total cream απόχρωση με καθαρές και αυστηρές γραμμές και συνδύασε τα με μαύρα αξεσουάρ. Μην ξεχνάς πως ένα τζιν, ένα απλό τοπ και ένα πανωφόρι μπορεί να δείχνει τόσο αβίαστα κομψό και on point αν βρίσκεται στις σωστές αποχρώσεις.

Γίνεται να φορέσεις το κολάν στο γραφείο; Φυσικά και είναι εφικτό. Συνδύασε το με ένα μακρύ αμάνικο πανωφόρι τύπου γιλέκο, ένα πουλόβερ, μπότες ιππασίας ή και wellington και θα έχεις τόσο άνεση όσο και στιλ στο office style σου.