Follow us

Η Δανάη Παππά φόρεσε το πιο άνετο τζιν με τον πιο updated τρόπο

Η ηθοποιός σού δείχνει πως να υιοθετήσεις με τον πιο κομψό τρόπο την ντένιμ τάση.

Δανάη Παππά

Με τόσα κολάν και αθλητικά σετ τις προηγούμενες σεζόν είχαμε ξεχάσει πως είναι να φοράμε τζιν. Καθώς επιστρέφουμε με αργά αλλά σταθερά βήματα σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς, ολοένα και περισσότερο μπαίνουν στην καθημερινότητά μας. Επιστρέφουν στο styling, το ντύσιμο για το γραφείο, την έξοδο του Σαββατοκύριακου και τις casual βόλτες. Ωστόσο, ξεσυνηθίσαμε την άγρια υφή τους όπως επίσης και τις περιοριστικές σιλουέτες τους. Επειδή, λοιπόν, η βιομηχανία της μόδας προέβλεψε πως μετά την άνοδο του athleisure style θα θέλουμε την ίδια άνεση σε όλες τις εμφανίσεις μας, μας παρουσίασε τα mom τζιν παντελόνια, τα ντένιμ με την ίσια χαλαρή σιλουέτα. Αυτά μας δίνουν μεγαλύτερο εύρος στις κινήσεις μας και κερδίζουν έδαφος στη λίστα με τα αγαπημένα μας fashion items. Μάλιστα, η ηθοποιός Δανάη Παππά φόρεσε το ιδανικό mom τζιν με τον πιο cool και updated τρόπο, που θα σου προσφέρει την κατάλληλη στιλιστική έμπνευση για να υιοθετήσεις την τάση.

Η Δανάη Παππά μοιράζει στιλιστικά μαθήματα πάνω στο street style

Η ηθοποιός Δανάη Παππά αποδεικνύει πως πέρα από το υποκριτικό ταλέντο έχει κλίση και στο styling. Μας έχει, άλλωστε,απασχολήσει ξανά στο παρελθόν με τις στιλιστικές της επιλογές, οι οποίες είναι αβίαστα κομψές. Η ίδια, λοιπόν, βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον σύντροφό της, τον Λάμπρο Λαζαρίδι και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την casaul βόλτα τους.

Η Δανάη Παππά επέλεξε για αυτή τη χαλαρή περίσταση να φορέσει ένα loose mom τζιν παντελόνι, που θα της πρόσφερε την απαραίτητη άνεση στον περίπατό της. Για να αναβαθμίσει το look της πρόσθεσε ένα μαύρο ζιβάγκο και μαύρα αρβυλάκια -ένα staple του off duty mode style για το οποίο σού έχουμε μιλήσει εδώ. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα μπεζ μίντι παλτό και μαύρη τσάντα.

Η Δανάη Παππά φόρεσε το πιο άνετο τζιν με τον πιο updated τρόπο

Ο συνδυασμός της κέντρισε το ενδιαφέρον μας γιατί αποδεικνύει πως συνδυάζοντας το με cool υποδήματα, επιβλητικά χρώματα όπως το μαύρο, το τζιν μπορεί να δείξει πιο πολυτελές και το σύνολο αρκετά πιο κομψό.

Δανάη Παππά Λάμπρος Λαζαρίδης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ