Follow us

"Happy Diamonds" | Η νέα καμπάνια της Chopard με πρωταγωνίστρια τη Julia Roberts

Η Julia Roberts κοιτά τον φακό με το πιο λαμπερό χαμόγελο της και φορά τα νέα κοσμήματα του οίκου Chopard.

MissBloom TEAM
Julia Roberts Chopard Courtesy of Chopard

Μπορεί η Marilyn Monroe να υποστήριζε πως "τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος μίας γυναίκας", η Karin Scheufele ωστόσο, συνιδρύτρια του οίκου Chopard από το 1963 υποστηρίζει πως "τα διαμάντια είναι πιο χαρούμενα όταν είναι ελεύθερα". Αυτή είναι η φιλοσοφία πίσω από τη συλλογή του οίκου Chopard που φέρει τον τίτλο "Happy Diamonds". Η εν λόγω collection αποτελείται από κοσμήματα και ρολόγια, τα οποία είναι διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους και έχουν ως στόχο να ομορφύνουν και να κάνουν πιο ξεχωριστή κάθε εμφάνιση.

Η "Happy Diamonds" συλλογή έκανε το ντεμπούτο της το 1976, ενώ το 1993, η Caroline Scheufele, κόρη της Karin, artistic director και co-president του οίκου Chopard, αποφάσισε να εμπλουτίσει τη συλλογή με αξεσουάρ που μπορεί κάθε γυναίκα να φορέσει στην καθημερινότητά της. Ένας από τους πρωταγωνιστές της collection ήταν το ρολόι που έφερε την τομή στην ιστορία του οίκου Chopard, αφού γέννησε τη σειρά "Happy Sport", η οποία αναδείχθηκε ως σύμβολο της γυναικείας ενδυνάμωσης και φινέτσας.

Σήμερα, ο οίκος Chopard συνεχίζει να γράφει την ιστορία της "Happy Diamonds" συλλογής, επιλέγοντας μία γυναίκα με πηγαίο στιλ και ομορφιά ως πρωταγωνίστρια της καμπάνιας. Συγκεκριμένα, η Julia Roberts είναι το πρόσωπο της καμπάνιας και η επιλογή της δεν είναι διόλου τυχαία. Η θετική αύρα, το λαμπερό χαμόγελο της και το "joie de vivre" της ενέπνευσε τους δημιουργούς του οίκου Chopard.

Η αγάπη του οίκου Chopard για την έβδομη τέχνη άλλωστε είναι ευρέως γνωστή. Έτσι, εκτός από τη συμμετοχή της Julia Roberts, ο οίκος συνεργάστηκε με τον Καναδό σκηνοθέτη, σεναριογράφο και ηθοποιό, Xavier Dolan, ο οποίος ανέλαβε να δημιουργήσει το βίντεο της καμπάνιας για τη "Happy Diamonds" συλλογή.

Στο βίντεο, η Julia Roberts φορά ένα απλό και διαχρονικό σύνολο, δηλαδή λευκό πουκάμισο και τζιν παντελόνι, αλλά και το λαμπερό χαμόγελό της. Κοιτά τον φακό, χαμογελά, χορεύει ανέμελα και φυσικά, τα κοσμήματα και τα ρολόγια από τη "Happy Diamonds" συλλογή κάνουν το αποτέλεσμα πιο φρέσκο, σύγχρονο και chic.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας

Διατίθενται αποκλειστικά: Chopard Boutique, Kassis

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ