Follow us

Spring is in the air | Η νέα συλλογή της Yamamay θα φέρει την άνοιξη στην γκαρνταρόμπα σου

Με τη νέα συλλογή της Yamamay θα αναβαθμίσεις τις καθημερινές εμπειρίες σου.

Spring is in the air | Η νέα συλλογή της Yamamay θα φέρει την άνοιξη στην γκαρνταρόμπα σου Courtesy of Yamamay

Η άνοιξη αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να ανανεώσουμε βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, που συνήθως παραμελούμε. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν οι πιτζάμες, τα εσώρουχα και άλλα ευέλικτα κομμάτια, τα οποία φέρνουν την πολυτέλεια στην καθημερινότητά μας αναβαθμίζοντας την. Στη νέα συλλογή της Yamamay για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '22 θα βρεις όσα χρειάζεσαι τόσο για να ανανεωθείς όσο και για να αναβαθμίσεις σημαντικά βασικές εμπειρίες της ζωής σου. Μάλιστα, η ανοιξιάτικη collection είναι γεμάτη χρώματα και prints, που αποτυπώνουν την αναγέννηση της φύσης, μαλακές και ιδιαίτερες υφές, ενώ όλα τα κομμάτια αποπνέουν μία αδιαμφισβήτητη θηλυκότητα. Plus, η νέα συλλογή της Yamamay έχει και πράσινο πρόσημο -γιατί η βιωσιμότητα είναι πλέον ένας ακόμη στιλιστικός στόχος.

Spring is in the air | Η νέα συλλογή της Yamamay θα φέρει την άνοιξη στην γκαρνταρόμπα σου

Μία έντονα θηλυκή συλλογή με έμπνευση από τη μαγεία της φύσης

Το ξύπνημα της φύσης -ένα κλασικό θέμα που πάντα αναδύεται από τις καμπάνιες Yamamay- είναι το φόντο της ανοιξιάτικης συλλογής του brand για το 2022. Ένα ζεστό ανοιξιάτικο φως αγκαλιάζει τις Ισπανίδες Jessica Goicochea, Claudia Vega, Yarlin Mateo και Lorena Duran, οι οποίες δίνουν ζωή στα ενδύματα με φρεσκάδα και θετική ενέργεια, προσκαλώντας μας να κοιτάξουμε με αισιόδοξα στο μέλλον. Με το έμπειρο και εστιασμένο μάτι του Ισπανού φωτογράφου Xavi Gordo, τα τέσσερα μοντέλα αναδεικνύουν την πολύχρωμη και άκρως θηλυκή ανοιξιάτικη συλλογή της Yamamay και μας δίνουν μια πρώτη γεύση από τη λαμπερή και πολυδιάστατη σειρά μαγιό του 2022.

Courtesy of Yamamay

Η Yamamay συνεχίζει το ταξίδι στην αειφορία, εντάσσοντας νέες συγκεκριμένες σειρές και στην ανοιξιάτικη συλλογή 2022. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι νέες σειρές από υφάσματα που περιέχουν ανακυκλωμένες ίνες, με στόχο την ολοένα και περισσότερο μείωση των παρθένων πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στις συλλογές της μάρκας.

Courtesy of Yamamay
Courtesy of Yamamay
Courtesy of Yamamay

Μερικά από τα κομμάτια που φορούν τα μοντέλα, ανήκουν στις σειρές: Midnight Dust, Tanjia, Candies, Glam Satin και Rib Lace, που έχουν κατασκευαστεί από υφάσματα που περιέχουν ανακυκλωμένες ίνες. Επιπροσθέτως, η σειρά Organic Cotton, κατασκευασμένη από φυσικές βιολογικές ίνες και η Romance, κατασκευασμένη από Modal Lenzing TM, μια τεχνητή ίνα, φυσικής προέλευσης από ξύλο οξιάς και φιλική προς το περιβάλλον. Η βιώσιμη γκάμα προϊόντων εμπλουτίζεται περαιτέρω από τις προτάσεις της επικείμενης συλλογής μαγιό, η οποία θα αποκαλυφθεί σύντομα και θα έχει ως φόντο τη φύση - τους παρθένους θησαυρούς της και φυσικά, τη θάλασσα.

Courtesy of Yamamay
Courtesy of Yamamay

Δες το video

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ