Follow us

Τα ζωηρά μοτίβα της Peace + Chaos επιστρέφουν για τη συλλογή της Άνοιξης

H SS'22 συλλογή είναι μια ωδή στον πνευματικό συμβολισμό και τη θυληκότητα

MissBloom TEAM
Τα ζωηρά μοτίβα της Peace + Chaos επιστρέφουν για τη συλλογή της Άνοιξης Courtesy of Peace+Chaos

Η Peace + Chaos μας ταξιδεύει για μία ακόμα σεζόν στον δικό της κόσμο, των ζωηρών μοτίβων και των χαρακτηριστικών της prints, παρουσιάζοντας τη νέα της Collection για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 με τίτλο "Metaphysical Muse".

Τα ζωηρά μοτίβα της Peace + Chaos επιστρέφουν για τη συλλογή της Άνοιξης

Οι δύο σχεδιαστές, η Nefeli και ο Dimitris, συνομιλούν στη γλώσσα των συμβόλων, των γεωμετρικών σχημάτων και των αντιθέσεων. Κάθε ρούχο που δημιουργούν διηγείται τη δική του, ξεχωριστή ιστορία. Συνθέτουν μία συλλογή με recycled υφάσματα, βαμβακερές ποπλίνες, αέρινα πατρόν που έρχονται να αγκαλιάσουν το σώμα και να σηματοδοτήσουν την αλλαγή της νέας εποχής, που μας βρίσκει πιο ώριμους αλλά και πιο αισιόδοξους.

μο

Με τη νέα Collection Metaphysical Muse αναδεικνύεται η ελευθερία να εκφραστεί ο αληθινός εσωτερικός μας κόσμος, έχοντας συνδεθεί με τον αυθεντικό μας εαυτό. Σηματοδοτώντας την αναγέννησή μας, φιλοδοξούμε να ταυτιστούμε με το σύμπαν και να γίνουμε η μούσα του δικού μας εαυτού. Μια έκρηξη χρώματος, ένα μάτι που τα παρατηρεί όλα, αστερισμοί του σύμπαντος και boho Peace + Chaos vibes αποτελούν αναφορές στην πνευματική μας επίγνωση, επαναδιατυπώνοντας τους κανόνες, με οδηγό το ένστικτο.
Υποκείμενα του μεταφυσικού μας εμπνέουν, πυροδοτούν την ατρόμητη δύναμή μας και ενώνουν τις αντίθετές μας δυνάμεις: Φως + Σκιά. Δύναμη + Πραότητα. Τόλμη + Διακριτικότητα.

μο


μο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ