Follow us

Η Tommy Hilfiger συμμετέχει στην πρώτη Metaverse Εβδομάδα Μόδας

H Tommy Hilfiger θα παρουσιάσει εικονικά τη συλλογή της για την Άνοιξη 2022.

MissBloom TEAM
Tommy Hilfiger Courtesy of Tommy Hilfiger

Σ' έναν κόσμο που διαρκώς εξελίσσεται και αναζητά τρόπους για να δημιουργήσει νέες "πραγματικότητες" στις οποίες θα μπορούμε να συμμετέχουμε ...εικονικά, ήταν θέμα χρόνου να ακούσουμε για την πρώτη virtual εβδομάδα Μόδας. Η Metaverse fashion week, που διοργανώνεται από την Decentraland, τον πρώτο εικονικό κόσμο που ανήκει στους χρήστες του, θα διεξαχθεί από τις 24 Μαρτίου έως τις 28 Μαρτίου 2022 και η Tommy Hilfiger, πιστή στην καινοτομία και την τεχνολογία που εξερευνά νέους τρόπους εμπειρίας shopping, δηλώνει παρών με τη συμμετοχή της.

Η Tommy Hilfiger θα παρουσιάσει εικονικά τη συλλογή της Άνοιξη 2022 και θα φιλοξενήσει μια ψηφιακή πλατφόρμα λιανικής όπου οι καταναλωτές θα μπορούν να αγοράσουν NFT για τα avatar τους ή να αγοράσουν φυσικά αντικείμενα μέσω του Metaverse. Αυτή η εικονική εμπειρία αγορών θα ζωντανέψει σε συνεργασία με το Boson Protocol.

"Όταν ίδρυσα το ομώνυμο brand μου το 1985, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ερχόταν η εποχή που οι εβδομάδες μόδας θα πραγματοποιούνταν σε έναν τρισδιάστατο, πλήρως εικονικό κόσμο", δήλωσε ο Tommy Hilfiger. "Καθώς εξερευνούμε περαιτέρω το metaverse και όλα όσα έχει να προσφέρει, εμπνέομαι από τη δύναμη της ψηφιακής τεχνολογίας και τις ευκαιρίες που παρουσιάζει για να ασχοληθώ με τις κοινότητες με συναρπαστικούς και αμέσους τρόπους".

Η Metaverse Εβδομάδα Μόδας έχει προσκαλέσει περισσότερα από 50 πολυτελή και ψηφιακά brands για να παρουσιάσουν νέες συλλογές και να φιλοξενήσουν παρουσιάσεις, συζητήσεις, συναυλίες, after party και κινηματογραφικά installations— εικονικά. Μια πολυτελής εμπορική περιοχή που ονομάζεται "Boson Portal - Fashion District" έχει σχεδιαστεί για να θυμίζει την εμβληματική Avenue Montaigne του Παρισιού, και τα brands θα μπορούν να πουλήσουν τόσο ψηφιακά όσο και φυσικά αντικείμενα μέσω NFT.

Γνωρίστε την Tommy Hilfiger και αγοράστε εικονικά

Το κατάστημα Tommy Hilfiger που βρίσκεται στο Boson Portal και στην αγορά του metaverse επιτρέπει στους χρήστες της Decentraland να αγοράζουν φυσικά αντικείμενα ως NFT τα όποια υποστηρίζονται από την τεχνολογία Boson Protocol. Ακόμα επιτρέπει στους θαυμαστές του brand να το γνωρίσουν μέσα από έναν νέο συναρπαστικό τρόπο, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι το κλασικό αμερικάνικο cool style παραμένει η καρδιά του DNA της Tommy Hilfiger.

Οι καταναλωτές θα μπορούν να τηλεμεταφέρουν το avatar τους στο εικονικό κατάστημα και να αγοράσουν μια επιλεγμένη limited-edition σειρά προϊόντων από τη συλλογή Tommy Hilfiger Άνοιξη 2022. Οι επισκέπτες στην περιήγησή τους θα συναντήσουν αιωρούμενα 3D renders με χαρακτηριστικά brand styles, όπως το ανδρικό varsity jacket, το γυναικείο πουκάμισο madras και ένα unisex hoodie με το εμβληματικό λογότυπο της Tommy Hilfiger. Τα προϊόντα μπορούν να αγοραστούν ως NFT, τα οποία όμως μπορούν να εξαργυρωθούν ως φυσικά προϊόντα που θα παραδίδονται απευθείας στην πόρτα των πελατών. Τα Tommy Hilfiger Decentraland Wearables θα μπορούν επίσης να αγοραστούν και στο κατάστημα μέσω της Decentraland.

Η συμμετοχή της Tommy Hilfiger στην Metaverse Εβδομάδα Μόδας της Decentraland ενισχύει τη δέσμευσή της να ακολουθεί τον παλμό της καινοτομίας. Έρχεται σε συνέχεια καινοτομιών όπως η κυκλοφορία του "Tommy Island" το 2020 στο Animal Crossing, μια στρατηγική συνεργασία με τη Roblox το 2021 και την κυκλοφορία του Team Tommy το 2022, μια πρωτοβουλία του brand για την αναγνώριση της κοινότητας του κόσμου του gaming. Το brand θα συνεχίσει να παρέχει απροσδόκητες εμπειρίες για τους θαυμαστές του τόσο στον φυσικό όσο και στον ψηφιακό κόσμο, ενώ θα συνεχίσει να εξερευνά νέους τρόπους για να μοιραστεί την all-American φιλοσοφία του στη μόδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ