Follow us

Αυτό το χειροποίητο βραχιόλι έχει γίνει η νέα μας μεγάλη εμμονή

Κάθε γυναίκα χρειάζεται ένα "statement" κόσμημα στη συλλογή της. Όπως αυτό.

MissBloom TEAM
mpra Courtesy of 3rd Floor

Οι περισσότερες γυναίκες έχουμε στη συλλογή με τα κοσμήματά μας κάποια basic κομμάτια που φοράμε συνέχεια. Μπορεί να μην βαφτούμε, αλλά αυτά τα κοσμήματα τα φοράμε κάθε φορά που βγαίνουμε από το σπίτι, no matter what. Ένα ζευγάρι κρίκους, το "τυχερό” μας κολιέ, το αγαπημένο μας δαχτυλίδι είναι μερικά από αυτά τα κοσμήματα που σπάνια βγάζουμε από πάνω μας. Πάνε με όλα, δίνουν την extra λάμψη που θέλουμε στο καθημερινό μας ντύσιμο και μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση να αναζητάμε κάθε μέρα τι να φορέσουμε.

Όμως, εκτός από αυτά τα must-have καθημερινά κομμάτια, κάθε γυναίκα πρέπει να προσφέρει στον εαυτό της και ένα κόσμημα statement, ένα κόσμημα με χαρακτήρα, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Δεν χρειάζεται να είναι υπερπαραγωγή και να έρχεται σε κόντρα με το στυλ της. Μπορεί να είναι minimal, αρκεί να είναι κάτι διαφορετικό, κάτι μοναδικό, κάτι που θα μετατραπεί στο signature αξεσουάρ της.

Ένα κόσμημα που μόλις είδαμε σκεφτήκαμε ότι άνετα θα μπορούσε να γίνει αυτό το κόσμημα "δήλωση” που θα δώσει μια αίσθηση ταυτότητας στο στυλ μας και ξεφεύγει από τις κοινότυπες επιλογές, είναι το Pablo Bracelet από το ελληνικό brand με χειροποίητα κοσμήματα, 3rd Floor. Πρόκειται για ένα βραχιόλι που "αγκαλιάζει” τον καρπό και τον αντίχειρα με τόση φυσικότητα, που μοιάζει να δημιουργήθηκε από μόνο του, ως φυσική προέκταση του χεριού μας. Παρόλο που "δένει” τον καρπό με τον αντίχειρα είναι πολύ άνετο και δεν περιορίζει τις κινήσεις του χεριού.

Αυτό το χειροποίητο βραχιόλι έχει γίνει η νέα μας μεγάλη εμμονή

Βρες το Pablo Bracelet

Το Pablo Bracelet είναι από αυτά τα κοσμήματα που δεν έχουν εποχή. Μπορεί να φορεθεί χειμώνα-καλοκαίρι και με όλα μας τα ρούχα. Είτε με το τζιν μας, είτε με το πιο καλό μας φόρεμα.

Έχει τόση δύναμη στυλιστικά που μπορεί να μετατρέψει ακόμα και το πιο απλό outfit σε κάτι ενδιαφέρον. Σε χρυσό ή ασημί είναι το αξεσουάρ που θα δώσει το απαιτούμενο bling-bling σε κάθε μας εμφάνιση, σε κάθε κίνηση του χεριού μας.

Η 3rd Floor είναι μια ελληνική εταιρεία κοσμημάτων που έχει ξεχωρίσει για τα μοναδικά της σχέδια, τα οποία δεν ακολουθούν τάσεις, αλλά εισάγουν στον κόσμο της μόδας δικούς τους κανόνες. Είναι κομψά, διαχρονικά και θα μας συνοδεύουν για πάντα.

mpra

Βρες το Pablo Bracelet

"Στην 3rd Floor, δεν παύουμε ποτέ να δουλεύουμε, να δημιουργούμε και να εξελισσόμαστε. Πρώτος στόχος μας είναι η ποιότητα. Δουλεύοντας με τα καλύτερα δυνατά υλικά και τεχνικές, δημιουργούμε κοσμήματα που παραμένουν ανεξίτηλα στο χρόνο. Κοσμήματα που εξυμνούν τη δυναμικότητα και τονίζουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας” αναφέρει η ομάδα που σχεδιάζει και δημιουργεί τα κοσμήματα της 3rd Floor.

Η γυναίκα που θα φορέσει το Pablo Bracelet ή οποιοδήποτε κόσμημα της 3rd Floor δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω για να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Το μυστικό της θα βρίσκεται στα κοσμήματά της.

Βρες όλα τα χειροποίητα κοσμήματα & τσάντες της 3rd Floor

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ