Follow us

Spring forward | H νέα συλλογή της attrattivo έχει όλα τα κομμάτια που θα φορέσουμε τη μεταβατική περίοδο

Ψηλόμεσα παντελόνια, μονόχρωμα tops, φορέματα με prints στις τάσεις της άνοιξης.

MissBloom TEAM
attra

Πλέον βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης και οι περισσότερες γυναίκες έχουμε ξεκινήσει από νωρίς την ανανέωση της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας μας με νέα κομμάτια. Εκτός από τα basic items που κάθε χρόνο αγοράζουμε, υπάρχουν και κάποιες άλλες έξυπνες αγορές που αξίζει να κάνουμε για να εξελίξουμε το στιλ μας.

Μερικά από τα κομμάτια που αξίζει να αποκτήσεις αυτή τη σεζόν τα ανακαλύψαμε στη νέα συλλογή της attrattivo για τη άνοιξη 2022. Ιδιαίτερα μοτίβα που δεν έχεις ξαναδεί, άνετες γραμμές και κομμάτια που μπορείς να φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν τη νέα συλλογή της attrattivo να ξεχωρίσει.

Γιατί οι γυναίκες με στιλ αγαπούν την attrattivo;

Μέσα στον χρόνο, η attrattivo έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή των γυναικών που αγαπούν τη μόδα, το προσεγμένο στιλ και επιλέγουν να εκφράζονται μέσα από το ντύσιμό τους. Η αιτία αυτής της αμοιβαίας αγάπης και προτίμησης κρύβεται στο DNA του brand, αλλά και στους γνώμονες με βάση τους οποίους δημιουργεί κάθε νέα συλλογή.

Η attrattivo προάγει τον σεβασμό στη μοναδικότητα, τη διαφορετικότητα και τη δυναμική που έχει κάθε γυναίκα μέσα από γραμμές ρούχων που την κάνουν να νιώθει αυτοπεποίθηση και σίγουρη για τον εαυτό της. Η προσεγμένη, υψηλή ποιότητα και η διαχρονικότητα είναι επίσης δύο βασικοί γνώμονες των συλλογών. Η attrattivo προσπερνά την τάση της fast fashion και δημιουργεί ρούχα που έχουν διάρκεια στον χρόνο. Εξίσου σημαντικός είναι ο σεβασμός στο περιβάλλον με το ελληνικό brand να χρησιμοποιεί sustainable πρακτικές για τις συλλογές.

Spring forward | H νέα συλλογή της attrattivo έχει όλα τα κομμάτια που θα φορέσουμε τη μεταβατική περίοδο

Η νέα SS22 συλλογή της attrattivo

Η νέα συλλογή "Empire of Positivity” της attrattivo επικεντρώνεται στα θετικά συναισθήματα και στην έκφρασή τους μέσα από το στιλ μας. Η σειρά Dream Job περιλαμβάνει όλα τα fashion items που θα χρειαστούμε για τα ανοιξιάτικα office looks μας, η boho casual σειρά Ηeartbreaker με πρωταγωνιστές όπως το χακί, το κεραμιδί και τα patchwork patterns πρόκειται να ανανεώσει το καθημερινό ντύσιμο με τον πιο fresh τρόπο, ενώ η η Daydreaming & η First Kiss με τα καρώ και πουά μοτίβα και τις pastel αποχρώσεις είναι μία από τις πιο ρομαντικές σειρές που έχει δημιουργήσει το brand.

Τα κομμάτια που έχουμε ξεχωρίσει από τη νέα συλλογή της attrattivo

Αυτή τη σεζόν τα '70s κάνουν δυναμικό comeback και σου προτείνουμε να τα εντάξεις στη γκαρνταρόμπα σου. Στη νέα συλλογή της attrattivo θα βρεις όλα τα must haves που θα δώσουν στο look σου αυτή την τόσο κομψή και επίκαιρη '70s χροιά που σου προτείνουμε.

attra

Αυτή την περίοδο, σίγουρα αξίζει να αποκτήσεις φορέματα. Mε prints ή μονόχρωμα, έχεις τη δυνατότητα να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να νιώθεις πολύ θηλυκή και κομψή. Εξίσου σημαντικά είναι και τα tops που ταιριάζουν με jean κι υφασμάτινα παντελόνια. Εμείς ξεχωρίσαμε επίσης, τα κοστούμια και πουκάμισα που θα ανανεώσουν το office look σου, αλλά και τα ψηλόμεσα lyocell παντελόνια.

attra

Ανακάλυψέ τα όλα στο www.attrattivo.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ