The Mallow | Η νέα πρόταση της TOMS μοιάζει με sweet marshmallow

Το πιο cute και light παπούτσι για την μετάβαση στην άνοιξη και το καλοκαίρι.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τι γίνεται αν κρατήσεις το minimal design της iconic Alpargata προσθέτοντας ένα cool sneakerized vibe; Γεννιέται το Mallow. Το πιο cute και light παπούτσι για την μετάβαση στην άνοιξη και το καλοκαίρι. Εμπνευσμένο από το σχήμα και την διάθεση που έχει το ζαχαρωτό marshmallow κυκλοφορεί σε παστέλ διχρωμίες και bold μονόχρωμα. Επίσης θα το βρεις σε εύκολο slip-on ή slider για τους πιο τολμηρούς.

Το Mallow είναι ακριβώς αυτό που δείχνει, ένα άνετο fun sneaker με super light αίσθηση και υλικά που σέβονται την φύση και το περιβάλλον.

The Mallow™ Puff

Η TOMS έρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το νέο της μοντέλο Mallow Puff. Ένα παπούτσι με supersize διαστάσεις και funky διάθεση. Το puffy εξωτερικό του προσφέρει απόλυτη άνεση και η OrthoLite Eco LT Hybrid σόλα που απορροφά τους κραδασμούς το καθιστούν το τέλειο παπούτσι για τη μετάβαση από το χειμώνα στις ανοιξιάτικες βόλτες και τις καλοκαιρινές διακοπές.

Giving Back

Η TOMS είναι το πρώτο brand στη μόδα που εφάρμοσε το κοινωνικό επιχειρείν και μια από τις πρώτες εταιρείες που έλαβαν την πιστοποίηση από τον οργανισμό B Corp™.

Έως και σήμερα η TOMS συνεχίζει να ευαισθητοποιεί τον κόσμο για σημαντικά κοινωνικά ζητήματα. Χρησιμοποιεί την φωνή της και γίνεται υπέρμαχος του social awareness, της ενημέρωσης για την ψυχική υγεία και της εμψύχωσης των γυναικών. Συνεχίζει να επικεντρώνει το ενδιαφέρον της σε περιβαλλοντικούς τομείς και αυξάνει την προσφορά της μέσα από συνεργασίες με ακτιβιστές, Giving Partners και καλλιτέχνες.

toms.gr

@tomsgreece

Tags