Follow us

Spring Style Inspo | Η Ευγενία Νιάρχου φόρεσε το puff sleeve top που ταιριάζει με τα πάντα

Η διάσημη κληρονόμος βρέθηκε σε ένα fashion event με την αγαπημένη της φίλη, Margherita Missoni.

Ευγενία Νιάρχου

Και τι δεν θα δίναμε για να μπορούσαμε να αποκτήσουμε μερικά από τα σούπερ στιλάτα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της Ευγενίας Νιάρχου, της χρυσής κληρονόμου που γνωρίζει πολύ καλά πώς να συνδυάζει άψογα τις τάσεις προσαρμόζοντάς τες στο δικό της μοναδικό στιλ. Κάθε εμφάνισή της αποτελεί έμπνευση για όλες τις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα, μιας και ξέρει να ταιριάξει αριστοτεχνικά τη θηλυκότητα με την κομψότητα για ένα πλήρως αριστοκρατικό αποτέλεσμα στο ντύσιμό της.

Όπως ακριβώς έκανε και πριν λίγες ώρες, όταν βρέθηκε σε ένα fashion event με τις αγαπημένες της φίλες, συμπεριλαμβανομένης της Margherita Missoni. Συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια κοσμημάτων βρέθηκε καλεσμένη σε ένα δείπνο που οργανώθηκε από τις δημιουργούς του fashion brand, Μuzungu Sisters. Πρόκειται για μια ethical μάρκα πολυτελείας που δημιουργεί handmade ρούχα που σέβονται απόλυτα το περιβάλλον. Αφορμή για το συγκεκριμένο dinner στάθηκε η ολοκαίνουρια κολεξιόν του brand, ενώ όλες οι προσκεκλημένες ήταν ντυμένες με πολύχρωμα φορέματα και co-ords από τη νέα συλλογή.

The look

Η Ευγενία Νιάρχου έφερε την άνοιξη με το look της, αφού φόρεσε το πιο cute puff sleeve top που έχουμε δει τελευταία. Εμπριμέ σε γαλάζια απόχρωση, φουσκωτά μανίκια και διακριτικά βολάν με στρογγυλή λαιμόκοψη, ταίριαξε ιδανικά με τη μίνι μαύρη φούστα της από βινύλ. Και αυτή την αντίθεση στα υφάσματα την υποστήριξε ακόμα καλύτερα με χαμηλές μαύρες γόβες με κορδόνια που έδεναν στον αστράγαλο και κολάκευαν τις γάμπες της. Η 35χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων ξεχώριζε ανάμεσα στις φίλες της που φορούσαν μακριά φορέματα με λουλούδια ή φρουτάκια, ενώ η πολυαγαπημένη της φίλη Margherita Missoni, κληρονόμος του ομώνυμου οίκου, πόζαρε χαρούμενη στο πλάι της.

Loading...
Loading...
Spring Style Inspo | Η Ευγενία Νιάρχου φόρεσε το puff sleeve top που ταιριάζει με τα πάντα

Ο αλάνθαστος στιλιστικός συνδυασμός που δημιουργούν οι fashionistas όταν δεν ξέρουν τι να φορέσουν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ