Follow us

Η Μαρία Μενούνος φόρεσε δημιουργία της Celia Kritharioti στα φετινά Oscars

Για άλλη μία φορά η ψήφος εμπιστοσύνης της Μαρίας Μενούνος πάει στη Celia Kritharioti.

Η Μαρία Μενούνος φόρεσε δημιουργία της Celia Kritharioti στα φετινά Oscars Splash/Ideal Images

Η μεγαλύτερη βραδιά για τη βιομηχανία του κινηματογράφου ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες και τα social media έχουν πάρει φωτιά. Η 94η Απονομή Βραβείων Όσκαρ της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου έχει μονοπωλήσει αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον όλων μας για πολλούς λόγους. Μπορεί το χαστούκι του Will Smith στον παρουσιαστή των φετινών Oscars Chris Rock λίγο προτού λάβει το πρώτο του Oscar για την ερμηνεία του στη ταινία ''King Richard'' να έχει προκαλέσει αίσθηση, ωστόσο, για εμάς το κόκκινο χαλί ήταν αυτό που αιχμαλώτισε την καρδιά μας. Περιμέναμε με τόση χαρά και ενθουσιασμό να δούμε τα μεγαλύτερα ονόματά της υποκριτικής να περπατούν στο κόκκινο χαλί των φετινών Oscars με τις πιο εκλεκτές δημιουργίες. Ωστόσο, η δημοσιογράφος Μαρία Μενούνος ξεχώρισε μεταξύ τους, καθώς έβαλε ''φωτιά'' στα φλας των φωτογράφων με μία δημιουργία της αγαπημένης Ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti.

Για άλλη μία χρονιά η ψήφος εμπιστοσύνης της Μαρίας Μενούνος πάει στη Celia Kritharioti

Έχει γίνει σχεδόν παράδοση για την Μαρία Μενούνος να φοράει glamorous δημιουργίες της Celia Kritharioti την βραδιά των Oscars. Μεταξύ τους έχουν δημιουργήσει μία φιλική σχέση και η Ελληνίδα δημοσιογράφος εμπιστεύεται τη σχεδιάστρια, που πλέον ντύνει τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood, για τις πιο ξεχωριστές της εμφανίσεις της. Φέτος, λοιπόν, η Μαρία Μενούνος εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Oscar με ένα μάξι φόρεμα στην έντονη και vibrant απόχρωση του πράσινου. Είδαμε αρκετά έντονα χρώματα στο red carpet με αρκετές celebrities να φέρουν μία θετική πινελιά στο κόκκινο χαλί. Είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να συναντάμε τις κλασικές αποχρώσεις του λευκού, μαύρου, κόκκινου και των ουδέτερων αποχρώσεων στο εν λόγω red carpet, οπότε η πράσινη δημιουργία της Celia Kritharioti ήταν μία αναγκαία αναζωογόνηση.

Η Μαρία Μενούνος φόρεσε δημιουργία της Celia Kritharioti στα φετινά Oscars

Το φόρεμα, που επέλεξε η Μαρία Μενούνος, έχει μάξι μήκος και ένα κομψό σκίσιμο στο μπροστινό μέρος του, που φανέρωνε τα καλλίγραμμα πόδια της. Είναι strapless και στο μπούστο φέρει μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια, ένα cut - out που δημιουργεί ένα κομψό ''V''. Το φόρεμα έφερε τους αγαπημένους φιόγκους της Celia Kritharioti, που έχουμε δει και σε άλλα σχέδια της. Αυτή τη φορά 4 φιόγκοι είχαν τοποθετηθεί στρατηγικά στο φόρεμα για να δώσουν τόσο περισσότερο χαρακτήρα στο φόρεμα όσο και περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα.

Loading...

Η Μαρία Μενούνος ολοκλήρωσε το εντυπωσιακό Oscar look της με μεταλλιζέ πέδιλα και σκουλαρίκια, ενώ το beauty look της ταίριαζε υπέροχα με το φόρεμά της.

Η παρουσιάστρια έχει φορέσει ξανά Celia Kritharioti στην απονομή των Oscars του 2018. Τότε είχε εμφανιστεί με μία επιβλητική μαύρη δημιουργία, που απέπνεε την glamorous αισθητική του Old Hollywood. Η ίδια εμπιστεύθηκε την Ελληνίδα σχεδιάστρια και για την πιο ρομαντική ημέρα της ζωής της, τον γάμο της. Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε στην Αρκαδία με ένα νυφικό που έφερε την υπογραφή της Celia Kritharioti.

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ