Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το πιο κολακευτικό τζιν για κάθε σωματότυπο

Γιατί χρειάζεσαι οπωσδήποτε αυτό το κολακευτικό παντελόνι.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Το όνομά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου τον τελευταίο καιρό απασχολεί ιδιαιτέρως τα media, καθώς φημολογείται η επιστροφή της στο πλατό του ριάλιτι ''Greece's Next Top Model''. Παράλληλα, η ίδια βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και απολαμβάνει ένα διάλειμμα από την μικρή ελληνική οθόνη κρατώντας του διαδικτυακούς της φίλους ενήμερους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκεί δημοσιεύει, μεταξύ άλλων, τα αγαπημένα της looks από τις διακοπές της και εμείς εντοπίσαμε ανάμεσα στις αναρτήσεις της το τζιν παντελόνι που κολακεύει κάθε σωματότυπο.

Loading...

Το τζιν παντελόνι της Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι την άνοιξη

Δεν είναι η πρώτη φορά που Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας απασχολεί με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα στη βιομηχανία της μόδας ως μούσα των σχεδιαστών έχει συγκεντρώσει πολλά στιλιστικά μυστικά για να δημιουργεί on trend εμφανίσεις αλλά και σύνολα που αναδεικνύουν κάθε εκατοστό του σωματότυπού της. Κάπως έτσι καταφέρνει να μπαίνει στο στιλιστικό ραντάρ μας και να μας εμπνέει με τα looks της και το τελευταίο θα κάνει το ίδιο και σε εσένα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία από την πόλη του Μεξικού. Όπως θα δεις, η ίδια δημιούργησε το κατάλληλο outfit για τη βραδινή έξοδο εκεί, όπου το λατινικό ταμπεραμέντο και η χαλαρή διάθεση επηρεάζει μέχρι και το ντύσιμο. Η ίδια επέλεξε ένα εμπριμέ πουκάμισο το οποίο άφησε ξεκούμπωτο για να φαίνεται το μπουστάκι σε φούξια απόχρωση, τα οποία συνδύασε με το hero piece το καμπάνα τζιν παντελόνι. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με μία μικρή τσάντα χειρός και πέδιλα.

Loading...

Το καμπάνα τζιν παντελόνι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου φέρει 70s διάθεση, ωστόσο, εσύ για μεγαλύτερη στιλιστική ευελιξία μπορείς να επενδύσεις σε ένα με λιγότερο όγκο στα μπατζάκια. Τα καμπάνα παντελόνια κολακεύουν κάθε σιλουέτα καθώς δίνουν πόντους στο ύψος, κολακεύουν τη μέση δίνοντας περισσότερο σχήμα και την αίσθηση των έντονων καμπυλών. Είναι ένα παντελόνι που δεν θα σταματάς να φοράς αυτή την περίοδο, αφού έχει στιλιστική ευελιξία και προσθέτει πολλούς πόντους σε κάθε εμφάνιση σου, από το γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ