Τα αθλητικά ταιριάζουν με το κοστούμι | Τα looks των Ελληνίδων celebrities το αποδεικνύουν

Πάρε στιλιστική έμπνευση από τα looks τους και κάνε πιο άνετη την καθημερινότητα σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Ήρθε η ώρα να κάνεις την καθημερινότητά σου αρκετά πιο άνετη αυτή τη σεζόν. Πώς; Συνδυάζοντας το κοστούμι σου με τα στιλιστικά ευέλικτα sneakers. Προτού βιαστείς και απορρίψεις τη μεγάλη τάση που μας φέρνουν οι πιο κομψές γυναίκες στη βιομηχανία, δες παρακάτω τα looks των Ελληνίδων celebrities, που αποδεικνύουν πως τα αθλητικά παπούτσια μπορούν να φορεθούν και στο γραφείο.

Styling 101 | Πώς θα φορέσεις τα sneakers με το κοστούμι μου για να είσαι πιο ενημερωμένη fashionista

Η Βίκυ Καγιά επέλεξε μαύρα sneakers, τα οποία συνδύασε με τα κλασικά κομμάτια του γραφείου: Ένα tailored wide leg παντελόνι, ένα λευκό τοπ και ένα oversized blazer. Έτσι δημιούργησε ένα σύνολο τόσο για το office style όσο και για τη χαλαρή βόλτα του Σαββατοκύριακου.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης της στα All Star sneakers της Converse και δημιούργησε το πιο cool outfit. Εκείνη φόρεσε μαύρο παντελόνι με σκίσιμο στα πατζάκια που ανοίγει σαν καμπάνα, ένα μακρύ oversized blazer και ένα μαύρο bralette -ιδανικό για μία βραδινή έξοδο. Αν, ωστόσο, επιθυμείς να αναδημιουργήσεις το look για το γραφείο, τότε απλά συνδύασε τα κομμάτια με ένα λευκό T-shirt ή ένα κορμάκι και θα είσαι έτοιμη.

Το look της Μαρίας Ηλιάκη μοιάζει αρκετά με εκείνο της Ζέτας Μακρυπούλια. Η διαφορά, ωστόσο, είναι στις γραμμές των παντελονιών και η street style αισθητική του συνόλου της Μαρίας Ηλιάκη. Side note: Λατρεύουμε τον oversized φάκελό της, που αποτελεί μεγάλη τάση και φέτος στις τσάντες.

Η Ναταλία Γερμανού λατρεύει τις χαλαρές σιλουέτες και όπως και η Μαρία Ηλιάκη το streetwear. Η παρουσιάστρια της εκπομπής ''Καλύτερα δεν γίνεται'' επέλεξε την πιο ανανεωμένη εκδοχή του καρό κοστουμιού και τη συνδύασε με ένα λευκό T-shirt και platform sneakers.

Τέλος, η Χριστίνα Μπόμπα απέδειξε πως τα sneakers ανήκουν δικαιωματικά και στο office look συνδυάζοντας τα με ένα με ένα μαύρο κοστούμι σε loose γραμμές. Η ίδια προτίμησε όπως και οι περισσότερες ένα λευκό τοπ, ενώ από το look της δεν μπορούσε να λείπει και η statement τσάντα της.

Πες μας στα σχόλια ποιο look θα αναδημιουργήσεις εσύ.