Follow us

H&M x Iris Apfel | Όλες οι celebrity εμφανίσεις από το fashion event

Ελληνίδες celebrities όπως η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τάμτα έδωσαν το παρών στο event των H&M και φόρεσαν τα πιο cool σύνολα.

H&M NDP Photo Agency

Το πιο fashion και χρωματιστό event πραγματοποιήθηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας με πολλούς celebrities να δίνουν το παρών. Αφορμή ήταν το λανσάρισμα της νέας συλλογής των H&M και η συνεργασία με την Iris Apfel. Η εν λόγω collection γιορτάζει τα δέκα χρόνια ζωής του style icon με το μοναδικό και πολύχρωμο στιλ και τη μοναδική αισθητική.

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος, τα H&M διοργάνωσαν ένα exclusive Art Event Exhibition με δώδεκα καλλιτέχνες να δημιουργούν έργα σε καμβά, μεταξοτυπίες, γλυπτά, τρίπτυχα compositions και digital installations, τα οποία είχαν ως πηγή έμπνευσης το bold στιλ της Iris Apfel. Η εικαστική έκθεση -και το event- φιλοξενείται στη γκαλερί "The Breeder” και πρόκειται να είναι διαθέσιμη στο κοινό από τις 30 Μαρτίου. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν ως δωρεά στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Π.Ε.Α.Ν.Δ που είναι μέλος της Ένωσης "Μαζί για το παιδί”, υπό τη μορφή υποτροφίας στη "Σχολή Βακαλό Art & Design” για την παρακολούθηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Καλεσμένοι του εν λόγω fashion event ήταν εκπρόσωποι του ελληνικού Τύπου, αλλά και celebrities που αγαπούν και επιλέγουν συχνά τα H&M για τις εμφανίσεις τους. Η Ζενεβιέζ Μαζαρί, για παράδειγμα, επέλεξε να φορέσει ένα εμπριμέ κοστούμι που είναι μέρος της "H&M x Iris Apfel” συλλογής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημιούργησε ένα color blocking σύνολο με κίτρινο παντελόνι και πράσινη συνθετική γούνα, η Τζένη Θεωνά φόρεσε το εμπριμέ και άκρως ανοιξιάτικο co-ord της συλλογής που αποτελείται από μακριά φούστα και πουκαμίσα, ενώ η Τάμτα επέλεξε ένα εμπριμέ σετ στις αποχρώσεις του μοβ και του κίτρινου.

Η συλλογή Iris Apfel x H&M γιορτάζει τα 100α γενέθλια της αγαπημένης πρωτοπόρου του στιλ και θα είναι διαθέσιμη στο hm.com και στο κατάστημα της Ερμού 11 & Βουλής από τις 31 Μαρτίου.

Οι εμφανίσεις των celebrities

Όλγα Ντέλλα-Στυλιανός Φλωρίδης

Τζωρτζίνα Λιώση

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Δανάη Μιχαλάκη-Γιώργος Παπαγεωργίου

Γιώργος Χρανιώτης-Γεωργία Αβασκαντήρα

Κατερίνα Πεφτίτση

Αναστασία Τσιλιμπίου

Καίτη Γκραμμά

Μαριάντα Πιερίδη

Τάμτα

Τζένη Θεωνά

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ρούλα Ρέβη-Αποστόλης Τότσικας

Τόνια Σωτηροπούλου

Ραμόνα Βλαντή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ