Follow us

Spring Must Haves | Τα απαραίτητα κομμάτια για τις πιο updated ανοιξιάτικες εμφανίσεις

Εμπιστεύσου αυτά τα ανοιξιάτικα must haves και δημιούργησε τις πιο κομψές εμφάνισες.

Spring Must Haves | Τα απαραίτητα κομμάτια για τις πιο updated ανοιξιάτικες εμφανίσεις Courtesy of Pink Woman

Επιτέλους έφτασε η εποχή που η θερμοκρασία ανεβαίνει και η φύση αναγεννάται, η διάθεση αλλάζει και η ανανέωση γίνεται ο στόχος μας. Με την άνοιξη να ''γλυκαίνει'' τον καιρό, ήρθε η ώρα να βάλουμε σε τάξη την γκαρνταρόμπα μας οργανώνοντάς την. Τα χειμερινά θα τοποθετηθούν προσεχτικά στο βάθος της ντουλάπας και τις πρώτες θέσεις θα πάρουν τα ανοιξιάτικα κομμάτια. Έτσι, θα μπορέσουμε να εντοπίσουμε τις στιλιστικές ανάγκες μας για αυτή τη σεζόν, όπως τα κομμάτια που δεν χρειαζόμαστε πια, εκείνα που έχουν κάνει τον κύκλο ζωής τους και τα fashion items που μας είναι απαραίτητα για τη φετινή ανανέωση. Στα τελευταία θα εστιάσουμε σήμερα.

Ποια είναι τα απαραίτητα ανοιξιάτικα κομμάτια που σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις κομψά looks αυτή τη σεζόν; Την απάντηση θα τη βρεις παρακάτω, αφού συγκεντρώσαμε τα must haves της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας, που υπόσχονται να δώσουν τέλος στις ημέρες ''Δεν έχω τίποτα να φορέσω'' και τα στιλιστικά ατοπήματα. Plus, τα εν λόγω κομμάτια βρίσκονται ανάμεσα στις φετινές τάσεις της σεζόν, για να αναδειχθείς στην πιο ενημερωμένη fashionista.

Update your spring style | Η πιο κομψή ανοιξιάτικη ανανέωση θα γίνει με αυτά τα κομμάτια

Τα crop tops σε pop αποχρώσεις είναι μία στιλιστική ανάγκη

Τα crop μπλουζάκια φέτος θα φορεθούν σε έντονες αποχρώσεις υιοθετώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Φούξια, πορτοκαλί και άλλες pop αποχρώσεις έρχονται για να δώσουν χρώμα στα βασικά tops των εμφανίσεων σου. Στη νέα συλλογή της Pink Woman θα βρεις τόσο κοντομάνικα όσο και τιραντάκια crop tops στις εν λόγω αποχρώσεις, τα οποία είναι ιδανικά για casual αλλά και βραδινές εξόδους.

Spring Must Haves | Τα απαραίτητα κομμάτια για τις πιο updated ανοιξιάτικες εμφανίσεις

Τα εμπριμέ φορέματα είναι πάντα μια καλή ιδέα

Τα φορέματα είναι τα πιο θηλυκά κομμάτια σε μία γυναικεία γκαρνταρόμπα και τα ιδανικά για την άνοιξη είναι αυτά που φέρουν διαχρονικά prints και χρώματα. Στη Pink Woman εντοπίσαμε μίνι αέρινα φορέματα με super ανοιξιάτικες αποχρώσεις διακοσμημένα με μαγευτικά λαχούρια και φλοράλ μοτίβα -λεπτομέρειες που θα σου προσφέρουν στιλιστικούς πόντους χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια στο styling.

Courtesy of Pink Woman

Τα two - piece θα σου λύσουν τα χέρια (και θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη)

Τα two - piece σύνολα είναι η πιο εύκολη επιλογή όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις τόσο στο γραφείο όσο και στις βραδινές εξόδους. Τα εν λόγω σετ έχουν αγαπηθεί από κάθε fashionista και ήρθε η ώρα να αποκτήσεις και εσύ το δικό σου. Η Pink Woman μας προτείνει άκρως θηλυκά two-pieces με φλοράλ prints, αέρινες φούστες αλλά και ευρηματικά cut outs -και πάλι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Courtesy of Pink Woman

Το elevated ντένιμ παντελόνι που χρειάζεσαι

Από τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου δεν μπορεί να λείπουν τα ντένιμ παντελόνια. Αυτή τη σεζόν επένδυσε σε τζιν με έντονο χαρακτήρα, που θα αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο casual look. Στη collection της Pink Woman βρήκαμε άνετα τζιν -βασική προϋπόθεση- με φλοράλ print αλλά και την urban αισθητική των joggers. Πρόκειται για τη νέα εποχή στα τζιν.

Courtesy of Pink Woman

Τα cargo pants επιστρέφουν δυναμικά

Φέτος είδαμε αρκετές τάσεις από τα 90s και τα 00s να επιστρέφουν πιο ανανεωμένα από ποτέ με τα cargo pants να ξεχωρίζουν. Έχουν έναν αβίαστα cool χαρακτήρα, ενώ προσφέρουν και στιλιστική ευελιξία για να τα συνδυάσεις με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Βρήκαμε τα πιο ενδιαφέροντα σχέδια στη Pink Woman, η οποία μας προτείνει το military look αλλά και το πρωτότυπο ντένιμ cargo pants.

Courtesy of Pink Woman

Shop the trends

Κοντομάνικο ριπ κροπ τοπ, Pink Woman

Ψηλόμεσο cargo ντένιμ, Pink Woman

Ψηλόμεσο jogger ντένιμ με λάστιχο στη μέση και στο τελείωμα, Pink Woman

Μίνι φλοράλ φόρεμα, Pink Woman

Μίνι φόρεμα με λαχούρια, Pink Woman

Πλεκτό κροπ τοπ, Pink Woman

Ψηλόμεσο cargo παντελόνι, Pink Woman

Ψηλόμεσο mom fit ντένιμ με κεντητές μαργαρίτες, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ