Follow us

Havaianas X Vibram | Μία συνεργασία με άνεση και ανατρεπτικό στυλ

Οι κλασικές σαγιονάρες Havaianas συναντούν τις εμβληματικές σόλες Vibram, δημιουργώντας μια ανατρεπτική συνεργασία.

MissBloom TEAM
Courtesy of Havaianas Courtesy of Havaianas

Ο σχεδιασμός και τα ζωηρά χρώματα του brand Havaianas συναντούν τη λειτουργικότητα που προσφέρουν οι σόλες Vibram, δημιουργώντας μια urban-style συλλογή που μπορεί να φορεθεί σε εναλλακτικές περιστάσεις και πρόκειται να γίνει το απόλυτο κομμάτι όλων των street-style εμφανίσεων.

Η συνεργασία των Vibram και Havaianas διαμορφώθηκε μέσα σε ένα νέο πλαίσιο, ώστε να συνυπάρχουν οι ταυτότητες και των δύο brands. Το κοινό σημείο και των δυο είναι η χρήση καουτσούκ για την κατασκευή των προϊόντων τους, τα οποία επικεντρώνονταν αρχικά στη λειτουργικότητα και την αποδοτικότητα, ενώ με τη πάροδο του χρόνου καθιερώθηκαν ως εμβληματικά σύμβολα για το στυλ και τον σχεδιασμό τους.

Havaianas X Vibram | Μία συνεργασία με άνεση και ανατρεπτικό στυλ

Το διαχρονικό σανδάλι Luna της Havaianas σε μαύρο χρώμα, συνδυάζεται με τη σόλα Tweety της Vibram σε έντονο κόκκινο χρώμα, καθιστώντας το ιδανικό για περπάτημα στη πόλη. Το κλασικό unisex μοντέλο Havaianas TOP, που αντιπροσωπεύει τη Βραζιλιάνικη κουλτούρα, θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα έντονα χρώματα (κίτρινο, πράσινο, μπλε και ροζ) τα οποία έχουν συνδυαστεί με την ελαφριά, ανθεκτική και πολύ άνετη σόλα Vibram Betulla. Έτσι, αυτή η συλλογή θα προσφέρει άνεση και ανατρεπτικό στυλ όπου και αν φορεθεί.

Courtesy of Havaianas
Courtesy of Havaianas

Στη νέα καμπάνια, κάθε μοντέλο της συλλογής ενσωματώνεται σε ένα εικονικό αστικό τοπίο και απεικονίζεται μέσα σε μια φωτεινή χρωματική παλέτα. Οι σαγιονάρες δεν αποκαλύπτονται στην πλήρη μορφή τους αρχικά: Το μοντέλο TOP παρουσιάζεται με τη μορφή νερού, παραπέμποντας στην παραλία με την οποία συνδέεται άμεσα το brand Havaianas, ενώ η σόλα του μοντέλου Luna φαίνεται να αποτελείται από έναν κόκκινο βράχο, αντιπροσωπεύοντας τον κόσμο του brand Vibram. Το σημείο συνάντησης των 5 μοντέλων γίνεται σε ένα αστικό τοπίο: μέσα σε ένα πολύχρωμο κόσμο όπου πολλά στοιχεία συνδυάζονται με έναν εκπληκτικό τρόπο.

Courtesy of Havaianas
Courtesy of Havaianas

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Havaianas από την 1η Απριλίου: Havaianas-store.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ