Follow us

Το είπαμε πρώτες | Ο κορσές είναι η απόλυτη τάση της σεζόν και προτιμήθηκε στο κόκκινο χαλί των Grammys

Είναι η τάση που ήδη κυριαρχεί στο street style αλλά και πλέον και στα κόκκινα χαλιά.

Το είπαμε πρώτες | Ο κορσές είναι η απόλυτη τάση της σεζόν και προτιμήθηκε στο κόκκινο χαλί των Grammys Splash/Ideal Images

Τα ''Oscars'' της μουσικής βιομηχανίας πραγματοποιήθηκαν στο εμβληματικό MGM Grand casino του Λας Βέγκας τα ξημερώματα της Δευτέρας, ώρα Ελλάδας. Τα μουσικά βραβεία Grammy αποτέλεσαν μία βραδιά που τα είχε όλα: Εκκεντρικές και αξιοζήλευτες εμφανίσεις, performances από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, στιγμές αγωνίας και χαράς και πολλή ενέργεια που μας συνεπήρε ακόμα και μέσω της μικρής οθόνης, από όπου τα παρακολουθήσαμε. Όμως, αυτό που ξεχώρισε λίγο περισσότερο για εμάς, τις λάτρεις της μόδας, ήταν το κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy, το οποίο είναι αρκετά πιο διαφορετικό από όσα βλέπουμε κάθε χρόνο στις διαφορετικές βραβεύσεις. Γιατί; Ο λόγος έγκειται στη μαξιμαλιστική διάθεση που έχουν οι καλλιτέχνες, στον στιλιστικό πειραματισμό τους, που μεταφέρουν από τη σκηνή στο κόκκινο χαλί των βραβεύσεων, και η τάση για πρόκληση και διαφοροποίηση με τελικό σκοπό να γίνουν viral.

Μπορεί τα βραβεία Grammy να είναι μία μουσική βραδιά που αφορά τη βιομηχανία της, όμως, η μόδα δίνει το παρών και εκεί -είναι ένα μέσο έκφρασης των καλλιτεχνών που συνδυαστικά με τη μουσική εκφράζουν ολοκληρωμένα το μήνυμα και την προσωπικότητά τους. Για αυτό και όλοι θέλουν να μείνουν αμείωτα στο κόκκινο χαλί η ένταση, τα glamorous looks τους και η εκκεντρικότητα που έχουν επί σκηνής.

Κορσέδες | Η μεγαλύτερη τάση της σεζόν ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί των Grammys

Το κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy τα είχε όλα με αποτέλεσμα είτε ταίριαζαν στην αισθητική μας τα looks των προσκεκλημένων είτε όχι να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας. Αφού ξεχωρίσαμε εκείνα που προκάλεσαν αίσθηση (σου μιλήσαμε εδώ για αυτά) τώρα θα κάνουμε λόγο για την τάση της σεζόν, που έδωσε το παρών σε πολλά looks του κόκκινου χαλιού. Ο λόγος για τον κορσέ, που έγινε μέρος των πιο αξιοζήλευτων φορεμάτων.

Ο κορσές δεν είναι μία νέα τάση, πρόκειται για ένα κομμάτι που μετράει αιώνες στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ωστόσο, από εσώρουχο που έσφιγγε τη σιλουέτα μας έγινε σταδιακά ένα τοπ που κολακεύει το γυναικείο σώμα και για αυτό πολύ γρήγορα τα τελευταία χρόνια έγινε το must have για τις βραδινές εξόδους. Με την άνοδο των ρομαντικών, νοσταλγικών αισθητικών της κοκέτας και του μπαλέτου που έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων χρηστών του Tik Tok ο κορσές ενσωματώθηκε σε φορέματα, ολόσωμες φόρμες, ενώ μία μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων τον έκανε κατάλληλο για το καθημερινό ντύσιμο. Αμέτρητες εξίσου είναι οι celebrities και οι fashionistas, που έχουν κάποια εκδοχή του στην ντουλάπα τους.

Στο κόκκινο χαλί, όμως, των Grammys ξεχώρισε. Δες παρακάτω τις celebrities που του έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους.

Η Olivia Rodrigo επέλεξε τη Vivienne Westwood, που φημίζεται για τους κορσέδες της.

Το είπαμε πρώτες | Ο κορσές είναι η απόλυτη τάση της σεζόν και προτιμήθηκε στο κόκκινο χαλί των Grammys

H Dua Lipa επέλεξε ένα μάξι μαύρο φόρεμα με πρωταγωνιστή τον κορσέ από τον οίκο Versace.

H Dua Lipa

Η Halsey εμφανίστηκε με μία ιδιαίτερη gothic δημιουργία του PRESSIAT.

H Halsey

Η Doja Cat φόρεσε ένα outfit του οίκου Versace.

H Doja Cat

Η Donatella Versace επέλεξε ένα μίνι φόρεμα του οίκου της με την λεπτομέρεια του κορσέ να ξεχωρίζει.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ