Follow us

Η Μαρία Σάκκαρη φωτογραφίζεται για τη νέα καμπάνια του οίκου Dior

H Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για την athleisure σειρά "Dior Vibe".

Η Μαρία Σάκκαρη φωτογραφίζεται για τη νέα καμπάνια του οίκου Dior Courtesy of Dior

Η Μαρία Σάκκαρη, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις, ανήκει ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα του αθλήματος παγκοσμίως. Τρίτη στη διεθνή κατάταξη παγκοσμίως και με λαμπρό μέλλον μπροστά της, δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο οίκος Dior, ένας από τους κορυφαίους της haute couture και του luxury fashion, την ξεχώρισε και την επέλεξε για να φωτογραφηθεί στην καμπάνια του για την athleisure σειρά "Dior Vibe" που σχεδίασε η Maria Grazia Chiuri.

Η σειρά έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στο show Dior cruise 2022 που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο στάδιο της Αθήνας, τον Ιούνιο του 2021- η Μαρία Σάκκαρη ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του show. Με αφορμή τα νέα κομμάτια που έρχονται να εμπλουτίσουν τη "Dior Vibe", από τη συλλογή Fall 2022, αποκαλύφθηκε και η καμπάνια στην οποία συμμετέχουν κορυφαίες αθλήτριες όπως η αναρριχήτρια Margo Hayes, η γυμνάστρια Melanie De Jesus Dos Santos, η παραολυμπιονίκης Veronica Yoko Plebani, η καρατέκα Wen Tzu-yun, η ξιφομάχος Ysaora Thibus και η παγοδρόμος Zhang Hong.

Η Μαρία Σάκκαρη φωτογραφίζεται για τη νέα καμπάνια του οίκου Dior

Συνδυάζοντας τα sportwears και την κομψότητα, η σειρά επανερμηνεύει τα outfits των ποδηλατών μέσα από biker shorts, polo shirts και jackets που φέρνουν τα iconic ονόματα "Dior" και "New Look", ενώ εμπλουτίζονται με κόκκινες και μπλε graphic ρίγες. Τα outfits ολοκληρώνονται με αθλητικά καπέλα και τα νέα Dior Star sneakers, στα οποία έχει τοποθετηθεί το signature αστέρι του. Σε άλλα κομμάτια, γίνεται αναφορά στο κόσμο του μποξ μέσα από έντονα μοτίβα που απεικονίζουν μία τίγρη ή ένα λιοντάρι πάνω στην Dior Vibe bowling bag (η τσάντα έρχεται και σε εκδοχή hobo με το ίδιο σχέδιο).

Courtesy fo Dior

Πηγή Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ