Follow us

Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση του '22 στα παντελόνια | Εμείς θα την υιοθετήσουμε, εσύ;

Το hot trend του '22 που μας έπεισε να αφήσουμε τα αγαπημένα μας τζιν παντελόνια.

Εμείς θα αντικαταστήσουμε τα τζιν μας με την μεγαλύτερη τάση στα παντελόνια | Εσύ; Pixel Formula

Από τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, που πάντα θα απλώνουμε το χέρι για να το φορέσουμε, είναι το τζιν. Ένα staple που ποτέ δεν θα φύγει από τη μόδα ούτε θα χάσει την στιλιστική αξία του. Ευέλικτο, διαχρονικό και κομψό, το τζιν φαίνεται να συναγωνίζεται τα αγαπημένα μας ψηλοτάκουνα αλλά και εκείνα τα φορέματα που ταιριάζουν σαν γάντι στη σιλουέτα μας για τη μία θέση στην καρδιά μας. Παρ' όλα αυτά, έφτασε η ημέρα που θα τα αντικαταστήσουμε -έστω και για λίγο καιρό- με ένα άλλο είδος παντελονιού που συναντάμε όλο και πιο συχνά στο street style. Η άνοιξη, άλλωστε, ευνοεί τις αλλαγές στη ζωή μας και η στιλιστική ανανέωση είναι απαραίτητη. Ποιο είναι, λοιπόν, το παντελόνι που κάνει στην άκρη το μονάκριβο μας τζιν;

Ο λόγος για τα loose παντελόνια, εκείνα που έχουν μία άνετη σιλουέτα, φαρδιά μπατζάκια και φλερτάρουν με το baggy σχέδιο. Φέτος τα εν λόγω παντελόνια θα φορεθούν όσο κανένα άλλο! Έχουν κάνει αισθητή την εμφάνισή τους ήδη από την προηγούμενη σεζόν. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα του '22 αποθεώθηκαν τόσο στο αυστηρό και επιβλητικό office style όσο και στο χαλαρό street style των fashionistas. Έκλεψαν τις εντυπώσεις στη δερμάτινη εκδοχή τους, ενώ τα wide leg παντελόνια με το άριστο tailoring είναι αυτά που μπήκαν και στη wish list μας.

Loading...

Τη φετινή ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σεζόν τα παντελόνια με τα φαρδιά μπατζάκια θα φορεθούν και στην cargo εκδοχή τους - έφτασαν ήδη στα καταστήματα. Φέρουν το δυναμικό military look σε χακί απόχρωση και υπόσχονται εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν για όλους τους σωστούς λόγους. Όσον αφορά τα αγαπημένα tailored παντελόνια -που θα φοράς κάθε μέρα στο γραφείο- θα τα βρεις να ξεχωρίζουν σε έντονες αποχρώσεις αλλά και τις πάντα επίκαιρες και κομψές ουδέτερες.

Loading...

Shop the trend

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα σχέδια που θα σε πείσουν να βάλεις στην άκρη τα τζιν σου και να αποκτήσεις άνεση στο καθημερινό ντύσιμό σου, χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου.

Παντελόνι cargo με φαρδύ μπατζάκι, Bershka

Παντελόνι με φαρδύ μπατζάκι, Stradivarius

Κρεπ παντελόνι με φαρδιά μπατζάκια και κορδόνι στη μέση, Marks & Spencer

Ψηλόμεσο παντελόνι με πλαϊνές τσέπες, Zara

Παντελόνι ίσια γραμμή πιέτες, Mango

Ψηλόμεσο cargo παντελόνι με θηλιές για ζώνη στη μέση, Pink Woman

Wide leg ψηλόμεσο πανττελόνι, About You

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ