Follow us

Η PUMA ενώνει τις δυνάμεις της με την Dixie D’Amelio | Τα Kosmo Rider sneakers είναι το νέο fashion obsession μας

Ο ψηφιακός κόσμος συγκρούεται με την πραγματικότητα για να δημιουργήσουν το πολυναναμενόμενο Kosmo Rider!

Η Puma ενώνει τις δυνάμεις με την Dixie D’Amelio | Τα Kosmo Rider sneakers είναι το νέο fashion obsession μας Courtesy of PUMA

Η άνοιξη μας καλεί να κάνουμε μία δυναμική ανανέωση στην γκαρνταρόμπα και τις εμφανίσεις μας. Το στιλ και η άνεση είναι οι τελικοί στόχοι μας και θα τους επιτύχουμε με τα νέα sneakers της PUMA, τα Kosmo Rider, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με τη συνεργασία της κορυφαίας Tik-Toker, Dixie D’Amelio. Πρόκειται για την Influencer που δημιουργεί τάσεις όχι μόνο μέσα από τις χορευτικές της κινήσεις αλλά και του στιλ της. Στοιχεία από αυτό πρόσθεσε στα νέα sneakers της PUMA, που έχουν μπει ήδη στο δικό μας wish-list.

Η PUMA ενώνει τις δυνάμεις της με την Dixie D’Amelio | Τα Kosmo Rider sneakers είναι το νέο fashion obsession μας

PUMA x Dixie D’Amelio | Η προσθήκη στη συλλογή σου που θα αναβαθμίσει κάθε σου εμφάνιση

Τα sneakers PUMA Rider αποτελούν ένα κομψό και καθημερινό addition στην πολυαγαπημένη σου σειρά PUMA Rider και της παγκόσμιας καμπάνιας ''SHE MOVES US'' της PUMA. Το brand συνεργάστηκε με την Dixie D’Amelio για να προωθήσουν την τέχνη, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Ο γυναικείος δυναμισμός, που προβάλει η καμπάνια, έχει εμπνεύσει χιλιάδες γυναίκες να βάλουν και αυτές το λιθαράκι τους για την εξάλειψη της ανισότητας μεταξύ των δύο φύλων.

Courtesy of PUMA

Με εμφάνιση εμπνευσμένη από τη σύγκρουση του φυσικού αλλά και του ψηφιακού κόσμου, το PUMA Kosmo Rider θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις το τέλειο urban fit. Κατάλληλο για κάθε γυναίκα που ασπάζεται την τεχνολογία ως εργαλείο αυτοέκφρασης, το παπούτσι προσδίδει ένα bold statement στο look σου.

Courtesy of PUMA

Τα έντονα χρώματα του Kosmo Rider θα προσθέσουν ανοιξιάτικο αέρα στις εμφανίσεις σου, ενώ παράλληλα θα αναβαθμίσουν το καθημερινό σου στιλ. Η chunky σόλα, η ημιδιαφάνεια αλλά και ο συνδυασμός των mat και ημιδιαφανών επικαλύψεων θα σε κρατήσει up to date με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Οι τελικές πινελιές με το διχτυωτό υπόστρωμα και τις μεταλλικές λεπτομέρειες συμβάλλουν στην ανάδειξη του ως το must have σχέδιο sneakers για αυτή τη σεζόν.

Courtesy of PUMA
Courtesy of PUMA

Δείξε και εσύ τον δυναμισμό σου ως γυναίκα φορώντας το κορυφαίο Kosmo Rider. Θα το βρεις ηλεκτρονικά, στα PUMA stores (Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξά 40Α και Αθήνα, Ευαγγελιστρίας 8), αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Reimagine your reality με τα νέα Kosmo Rider!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ