Follow us

"Desert Flower" | Η νέα συλλογή του ελληνικού brand, MYA collection απευθύνεται σε γυναίκες που αγαπούν το καλοκαίρι

Η νέα συλλογή του brand είναι γεμάτη θηλυκότητα και boho διάθεση.

MYA collection Courtesy of MYA collection

Ως fashion editor, υπάρχουν πολλά κομμάτια της δουλειάς μου που απολαμβάνω ιδιαίτερα. Εκτός από τις νέες τάσεις και τους έξυπνους συνδυασμούς που μπορείς να δημιουργήσεις με αυτές, μου αρέσει πολύ να αποκωδικοποιώ και να μαθαίνω όσα περισσότερα γίνεται για την έμπνευση που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία μίας συλλογής. Ο κάθε σχεδιαστής άλλωστε έχει ένα δικό του όραμα, το οποίο προσπαθεί να αποτυπώσει στην εκάστοτε συλλογή του και να περάσει κάποιο μήνυμα στις γυναίκες που φορούν τα ρούχα του.

"Desert Flower" | Η νέα συλλογή του ελληνικού brand, MYA collection απευθύνεται σε γυναίκες που αγαπούν το καλοκαίρι

Εάν αγαπάς το καλοκαίρι και τα φορέματα είναι μία από τις πρώτες επιλογές που κάνεις όποια κι αν είναι η περίσταση, τότε η νέα συλλογή του ελληνικού brand, MYA collection πρόκειται να αποκτήσει μία θέση στην καρδιά και τη γκαρνταρόμπα σου. Η δημιουργός του brand MYA collection, Δήμητρα Νίκα έχει ως μότο της τη φράση "Believe in yourself” και τα τρία στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν είναι η αποφασιστικότητα, το πείσμα και η σκληρή δουλειά. Με αυτούς τους γνώμονες δημιούργησε και τη νέα συλλογή της για το καλοκαίρι του 2022.

Desert Flower by MYA collection

Desert Flower by MYA collection

H "Desert Flower” συλλογή του ελληνικού brand έχει ως έμπνευση τη μοναδικότητα των λουλουδιών που βρίσκονται στην έρημο, αφού είναι δυναμικά και ανθεκτικά, στοιχεία που σύμφωνα με τη Δήμητρα Νίκα έχει και κάθε σύγχρονη γυναίκα. Πρωταγωνιστές είναι οι γήινοι τόνοι που ταιριάζουν σε όλους τους τόνους της επιδερμίδας, αλλά και τα floral μοτίβα. Στη συλλογή θα βρεις μία σειρά από φορέματα, σε mini και maxi μήκος, τα οποία έχουν δημιουργηθεί από άριστης ποιότητας υφάσματα και έχουν ως βασικό στόχο να κάνουν τη γυναίκα που τα φορά να αισθανθεί η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Η καλοκαιρινή συλλογή της Δήμητρας Νίκα είναι γεμάτη από θηλυκότητα, ρομαντική και boho διάθεση.

Desert Flower by MYA collection

Desert Flower by MYA collection

Ανακάλυψε ολόκληρη τη συλλογή στο myacollection.com

Social Media

Facebook @MYA Collection

Instagram @mya_collection και @dimitra__nika

Editor's Picks

Ortansia kimono dress MYA collection

Melia dress MYA collection

Gardia maxi kimono MYA collection

Lydia dress MYA collection

Lilith dress MYA collection

Norma dress MYA collection

Fenia dress MYA collection

Triana kimono dress MYA collection

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ