Follow us

7 ανοιξιάτικα looks από Ελληνίδες influencers που αξίζει να αντιγράψεις

Εφτά ημέρες - Εφτά διαφορετικά σύνολα για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά #ootd.

influencers Instagram @elenagalifa, @evelynkazantzoglou, @shopranoblog

Τα τελευταία χρόνια, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα μας. Ειδικά εάν ανήκεις στην κατηγορία των fashionistas, θα γνωρίζεις πολύ καλά πως με ένα scroll down στο Instagram ή ακόμα και το Tik Tok, μπορείς να βρεις εύκολα τη στιλιστική έμπνευση που χρειάζεσαι και να δημιουργήσεις τα πιο κομψά σύνολα. Οι influencers της μόδας άλλωστε έχουν ήδη ενημερωθεί για τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας και έχουν να σου προτείνουν διάφορους τρόπους για να υιοθετήσεις τα trends.

Διαβάστε Επίσης

Εάν λοιπόν η άνοιξη είναι η αγαπημένη σου εποχή και θέλεις να ξεκινήσεις την εβδομάδα με ανανεωμένο στιλ, τότε τα Instagram προφίλ των Ελληνίδων influencers θα πρέπει να είναι ανάμεσα στις πιο συχνές αναζητήσεις σου. Η Έλενα Γαλύφα, η Χρυσιάνα Ανδριοπούλου a.k.a Shoprano, η Έβελυν Καζαντζόγλου κ.α δημοσιεύουν συχνά στους προσωπικούς λογαριασμούς τους τα σύνολα που φορούν στην καθημερινότητά τους, συνεπώς με μερικά clicks μπορείς να βρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Styling Tips

-1 Ένας εύκολος τρόπος για να ανανεώσεις το στιλ σου είναι να προσθέσεις περισσότερα έντονα χρώματα, τα οποία φέτος έχουν την τιμητική τους. Για παράδειγμα, ένα σακάκι σε αποχρώσεις όπως το κόκκινο ή το φούξια είναι σίγουρα must have και ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα.

-2 Αυτή τη σεζόν, το αγαπημένο styling trick των fashionistas για να ντύνονται κομψά και προσεγμένα στην καθημερινότητα είναι τα co-ords. Κοστούμια, ταγιέρ και twin sets σε χαρούμενα χρώματα ή εντυπωσιακά μοτίβα κάνουν το look of the day μία πιο εύκολη διαδικασία, αφού δεν χρειάζεται να σκεφτείς ιδιαίτερα το styling.

-3 Ακόμα κι αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν αποχωρίζονται το τζιν παντελόνι, φέτος την άνοιξη αξίζει να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου ένα εξίσου πρακτικό bottom. Ο λόγος για το λευκό παντελόνι, το οποίο ταιριάζει επίσης με τα πάντα.

-4 Μην ξεχνάς ποτέ τα αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, μία τσάντα σε έντονο χρώμα, ένα καπέλο λειτουργούν ως την προσωπική πινελιά που θα αναβαθμίσει στη στιγμή το σύνολό σου.

Style Inspo

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ