Follow us

Αυτό είναι το αποψινό look της Αθηνάς Οικονομάκου στο ''The Masked Singer''

Η Αθηνά Οικονομάκου βάζει φωτιά στο πλατό του ''The Masked Singer''.

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου NDP

Μία νέα Μάσκα έρχεται για να κερδίσει τις εντυπώσεις στη σκηνή του ''The Masked Singer'' σήμερα, Πέμπτη στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Ένα υπερμέγεθες μωρό πέφτει στην αγκαλιά του παρουσιαστή, Σάκη Ρουβά, παίρνει το μικρόφωνο και κλέβει τις καρδιές των Detectives που προσπαθούν να δουν πίσω από τη Μάσκα. Οι Detectives, Νίκος Μουτσινάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου και Θοδωρής Μαραντίνης, είχαν στη διάθεσή τους μία ολόκληρη εβδομάδα για να σκεφτούν ξανά τις προβλέψεις τους και να επανεξετάσουν τα στοιχεία που τους δόθηκαν στο πρώτο επεισόδιο του ''The Masked Singer''. Τώρα νιώθουν πιο μπερδεμένοι αλλά και πιο αποφασισμένοι.

Λίγο προτού απολαύσουμε το νέο επεισόδιο του ''The Masked Singer'' είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα glamorous looks των Detectives και αυτό της Αθηνάς Οικονομάκου ξεχώρισε για όλους τους σωστούς λόγους.

Η Αθηνά Οικονομάκου βάζει φωτιά στο πλατό του ''The Masked Singer''

Η Αθηνά Οικονομάκου για τη δεύτερη εμφάνιση της στο τηλεοπτικό πλατό του ΣΚΑΪ έβαλε σκοπό να ενθουσιάσει ακόμο περισσότερο από την προηγούμενη φορά. Υπενθυμίζουμε πως στην πρεμιέρα η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε μία δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας, που ντύνει πλέον το Hollywood, Celia Kritharioti.

Loading...

Για το δεύτερο ''The Masked Singer'' η ηθοποιός και σχεδιάστρια ρούχων και κοσμήματων επέλεξε μία εντυπωσιακή κόκκινη δημιουργία. Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία, το φόρεμα έχει μάξι μήκος, διαφάνεια και δαντέλα στη λαιμόκοψη. Το φόρεμα είναι ντραπέ και έχει μία αιθέρια σιλουέτα που αναβαθμίζεται με την έντονη κόκκινη απόχρωση.

Loading...
Loading...

Πες μας στα σχόλια τη γνώμη σου για το νέο της look στο ''The Masked Singer''.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ