Follow us

Στην Pull & Bear θα βρεις την πιο προσιτή εκδοχή της τσάντας που αγάπησαν όλες οι fashionistas

Αυτή η τσάντα χωρά τα πάντα και είναι ιδανική για την καθημερινότητα.

crochet bag NDP Photo Agency

Υπάρχουν κάποιες τάσεις της μόδας που εμφανίζονται και ξεχνιούνται άμεσα, αλλά υπάρχουν και κάποιες άλλες τάσεις που έχουν καταφέρει να ενθουσιάσουν τόσο τις fashionistas που παραμένουν στην επικαιρότητα για αρκετό καιρό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η τάση του crochet που ήταν μία από τις κορυφαίες τάσεις για το καλοκαίρι του 2021, αφού ξεχώρισε μέσα από τις συλλογές των οίκων Dior, Valentino, Fendi, Bottega Veneta και Gabriella Hearst. Όπως φαίνεται όμως, πρόκειται να μας απασχολήσει αρκετά και το καλοκαίρι του 2022.

Το crochet είναι εκείνο το πλεκτό ύφασμα που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν, αφού ήταν ιδιαιτέρως δημοφιλές τις δεκαετίες του '60 και του '70. Πλέον, έχει αναδειχθεί ως μία από τις αγαπημένες τάσεις της Gen Z αλλά και πολλών influencer όπως η Hailey Bieber και η Kylie Jenner. Είτε είσαι ήδη fan του εν λόγω trend είτε σκέφτεσαι ακόμα εάν ταιριάζει ή όχι στο στιλ σου, υπάρχει ένα αξεσουάρ, το οποίο θα κάνει τις αμφιβολίες να χαθούν.

Διαβάστε Επίσης

Ο λόγος για τις crochet τσάντες, οι οποίες κέρδισαν την προσοχή των γυναικών τόσο πολύ το περασμένο καλοκαίρι που επανέρχονται και φέτος στην επικαιρότητα, πιο ανανεωμένες από ποτέ. Το στιλ τσάντας που έχει αναδειχθεί ως κομμάτι-πόθος για πολλές fashionistas βρίσκεται στις περισσότερες νέες συλλογές των brands, στις οποίες θα βρεις μάλιστα διαφορετικές εκδοχές της. Μικρότερες ή μεγαλύτερες, σε γήινες ή pastel αποχρώσεις, με κρόσσια ή με ιδιαίτερα χερούλια, οι επιλογές είναι τόσες που σίγουρα θα βρεις εκείνη που ταιριάζει στο στιλ σου.

Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή συλλογή σου ένα crochet item, στη νέα συλλογή της Pull & Bear για αυτή τη σεζόν, ανακαλύψαμε την ιδανική crochet τσάντα. Πρόκειται για μία crochet bag ώμου που είναι αρκετά ευρύχωρη ώστε να χωρά όλα όσα χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου, ενώ θα τη βρεις σε τρεις αποχρώσεις. Μπεζ, κεραμιδί, αλλά και σε ένα λιλά που θα σε ενθουσιάσει.

Editor's Picks

Crochet τσάντα Pull & Bear

Crochet τσάντα Pull & Bear

Crochet τσάντα Pull & Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ