Follow us

Πώς θα δημιουργήσεις το τέλειο ανοιξιάτικο look; | 5 styling tips που ακολουθεί πιστά η Αφροδίτη Λιάντου

Πέντε ανοιξιάτικα σύνολα της Αφροδίτης Λιάντου που μπορείς να αντιγράψεις φέτος την άνοιξη.

aphrodite_liantou Instagram @aphrodite_liantou

Υπάρχουν κάποιες ημέρες που οι σκέψεις "Δεν ξέρω τι να φορέσω” ή "Πώς θα δημιουργήσω το κατάλληλο σύνολο για την εποχή;” είναι οι πρώτες που κάνουμε όταν ξυπνάμε. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η στιλιστική έμπνευση μοιάζει να έχει χαθεί και εμείς να μην ξέρουμε τι να φορέσουμε για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας. Τι μπορείς να κάνεις; Να επισκεφτείς τα Instagram προφίλ των γυναικών που θαυμάζεις για το στιλ τους. Μετά από μερικά posts, η έμπνευση θα επιστρέψει.

Ακριβώς αυτό κάναμε και εμείς με το προφίλ της Αφροδίτης Λιάντου στο Instagram. Η ηθοποιός που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή της στη σειρά του Mega "Η Γη της Ελιάς”, ξεχωρίζει επίσης με το στιλ της. Έτσι, συγκεντρώσαμε πέντε στιλιστικές συμβουλές που μπορείς να αντιγράψεις και εσύ στο ανοιξιάτικο ντύσιμό σου.

Styling Tips

#1

Ο πιο εύκολος τρόπος για να ντυθείς κομψά χωρίς να σε απασχολήσει ιδιαιτέρως το styling είναι να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με φορέματα. Mini, midi ή maxi, μονόχρωμα ή εμπριμέ, τα φορέματα ως one piece κάνουν το καθημερινό ντύσιμο πιο γρήγορο, αφού χρειάζεται απλώς να σκεφτείς τα παπούτσια που θα φορέσεις. Η Αφροδίτη Λιάντου επιλέγει συχνά να φορέσει πλατφόρμες σε γήινες αποχρώσεις με κορδέλες που δένουν γύρω από τον αστράγαλο. Αυτό το στιλ παπουτσιών είναι ιδανικό τόσο για την άνοιξη όσο και για το καλοκαίρι, ενώ ταιριάζει τέλεια με φορέματα και φούστες.

Loading...

#2

Πώς θα φορέσεις το τζιν σου σε κάποια βραδινή έξοδο; Συνδύασε το, όπως η Αφροδίτη Λιάντου, δηλαδή με ένα μαύρο ή λευκό τοπ, σακάκι σε έντονο χρώμα όπως το κόκκινο ή το φούξια και ολοκλήρωσε το look σου με κοσμήματα.

Loading...

#3

Πάντα υπάρχουν ημέρες που νιώθεις πως δεν έχεις τίποτα να φορέσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις, σου προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Αφροδίτης Λιάντου και να δημιουργήσεις ένα απλό και κομψό σύνολο με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι. Συνδύασε το με ένα πουκάμισο ή top, sneakers και ένα blazer ή τζιν τζάκετ.

Loading...

#4

Τα sneakers επίσης είναι must have για αυτή την περίοδο, αφού ταιριάζουν με τα πάντα και σε κάνουν να νιώθεις άνετα όσες ώρες κι αν τα φοράς. Η Αφροδίτη Λιάντου αγαπά τα sneakers που φορούν εδώ και δεκαετίες τα style icons. Ο λόγος για τα All Star sneakers της Converse που αξίζουν σίγουρα μία θέση στη συλλογή σου.

Loading...

#5

Ο πιο κομψός τρόπος για να φορέσεις μία εμπριμέ φούστα είναι να τη συνδυάσεις με πουκάμισο ή t-shirt σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μαύρο, το λευκό, το μπεζ. Έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό και ιδανικό για την καθημερινότητα. Όσον αφορά στα παπούτσια, τα μποτάκια ή ακόμα και τα sneakers είναι δύο πολύ καλές επιλογές για την περίοδο της άνοιξης.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ