Follow us

Η Εβελίνα Παπούλια και η Αφροδίτη Λιάντου είναι οι πρωταγωνίστριες της νέας καμπάνιας LYNNE

Μητέρα και κόρη εξερευνούν τον κόσμο της μόδας υιοθετώντας τις τάσεις της σεζόν μέσα από τη νέα συλλογή της LYNNE.

Η Εβελίνα Παπούλια και η Αφροδίτη Λιάντου είναι οι πρωταγωνίστριες της νέας καμπάνιας LYNNE Courtesy of LYNNE

Η άνοιξη είναι και επίσημα εδώ με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και τις στιλιστικές μας ανάγκες να αλλάζουν. Αυτή την περίοδο αναζητάμε τα νέα fashion items που θα αγκαλιάσουν το σώμα μας σαν γάντι, θα αλλάξουν τη διάθεσή μας και θα αναδείξουν με τον πιο κομψό τρόπο τη θηλυκότητά μας. Όλα αυτά τα κάνει πράξη η LYNNE με τη νέα της συλλογή, που αποτελεί έναν ύμνο στη γυναικεία φύση με σύνολα easy-luxury αισθητικής για κάθε περίσταση.

Η νέα συλλογή της LYNNE γίνεται ο απόλυτος σύμμαχος στιλ κάθε σύγχρονης γυναίκας

Μητέρα και κόρη με καλλιτεχνική φύση, πάντα ανήσυχα δημιουργικές, λάτρεις της κομψότητας, της μόδας, των στιλιστικών πειραματισμών αλλά και της διαχρονικής θηλυκότητας. Ο λόγος για την Εβελίνα Παπούλια και την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, που εξερευνούν τον θαυμαστό κόσμο της μόδας, υιοθετώντας τις τάσεις της σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 μέσα από τη νέα συλλογή της LYNNE και μοιράζονται όσα τις ενώνουν αλλά και όσα τις κάνουν μοναδικές.

Η Εβελίνα Παπούλια και η Αφροδίτη Λιάντου είναι οι πρωταγωνίστριες της νέας καμπάνιας LYNNE

Ο φακός του καταξιωμένου Έλληνα φωτογράφου Θανάση Κρίκη, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας ανά τον κόσμο, αποτυπώνει την ξεχωριστή σχέση Εβελίνας και Αφροδίτης, αναδεικνύοντας τα συναισθήματα και τις αξίες, όπως αυτά καταγράφονται σε στιγμές και εικόνες. Αγάπη και τρυφερότητα, εμπιστοσύνη και θαυμασμός, κοινά στοιχεία αλλά και μοναδικότητα χαρακτηρίζουν τη σχέση των δύο καλλιτέxνιδων, μητέρας και κόρης, όπως εκφράζεται μέσα από τη νέα καμπάνια της LYNNE, που εξυμνεί τη γυναικεία φύση και τις άρρηκτες σχέσεις ζωής μεταξύ γυναικών.

Courtesy of LYNNE

Τα χρώματα

Η νέα συλλογή ακτινοβολεί αισιοδοξία, τοποθετώντας το χρώμα στο επίκεντρο. Η πλούσια χρωματική παλέτα είναι φωτεινή, με ζωηρές αποχρώσεις όπως έντονα φούξια, φρέσκα πράσινα, δυναμικά μπλε, γλυκά μοβ, αφοπλιστικά πορτοκαλί, ανανεώνοντας τη διάθεση και προκαλώντας μας να πειραματιστούμε και να ανακαλύψουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Τα it-prints της άνοιξης έρχονται να συμπληρώσουν τις έντονες μονοχρωμίες, δημιουργώντας ξεχωριστές και άκρως ενδιαφέρουσες εμφανίσεις, ενώ δεν λείπουν τα διαχρονικά summery λευκά και nude, καθώς και τα σύνολα σε αξεπέραστο ντένιμ.


Τα it-pieces

Με πρωταγωνιστές την παλέτα λαμπερών χρωμάτων, τα ευφάνταστα prints και τα ποικίλα υλικά, η LYNNE πιστή στη φιλοσοφία της να αναδεικνύει κάθε γυναίκα μέσα από chic and sexy σύνολα με στιβαρή προσωπικότητα, απογειώνει μέσα από τη νέα συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι 2022, τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Τα κοστούμια σε όμορφα χρώματα αποτελούν μια hot πρόταση, ειδικά όταν συνδυάζονται με θηλυκά bra tops. Φορέματα σε όλα τα μήκη με έντονα μανίκια και cut-out λεπτομέρειες αγκαλιάζουν με τον πιο κολακευτικό τρόπο τις γυναικείες καμπύλες και αποτελούν must κομμάτια της σεζόν ‘Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022. Αγαπημένο trend τα matching sets, μια ιδιαίτερη πρόταση της φετινής σεζόν τόσο σε ζωηρές μονοχρωμίες όσο και σε δυναμικά μοτίβα. Οι παγιέτες δίνουν ακαταμάχητη λάμψη στις πιο βραδινές -και όχι μόνο- εμφανίσεις για ξεχωριστές περιστάσεις.

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή της LYNNE εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ