Follow us

Βρήκαμε τα ιδανικά σύνολα για το Πάσχα στην γκαρνταρόμπα της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράζει μαθήματα στιλ για τις εμφανίσεις του Πάσχα.

Βρήκαμε τα ιδανικά σύνολα για το Πάσχα στην γκαρνταρόμπα της Κατερίνας Καινούργιου NDP

Πριν λίγες ημέρες συνειδητοποιήσαμε πως βρισκόμαστε μία ανάσα από το Πάσχα και αμέσως βάλαμε στην ''To do'' λίστα μας τα απαραίτητα στιλιστικά tips για να είμαστε έτοιμες για το ανοιξιάτικο διάλειμμα από την φρενίτιδα της καθημερινότητας. Όλες μας έχουμε κανονίσει σύντομες διακοπές, εξόδους και fun δραστηριότητες με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Για όλα αυτά, λοιπόν, χρειαζόμαστε και τα απαραίτητα σύνολα. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για τα outfits που θα φορέσεις στις επίσημες εξόδους σου κατά τους εορτασμούς του Πάσχα. Η στιλιστική έμπνευση έρχεται μέσα από τα πρόσφατα looks της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία τον τελευταίο καιρό φαίνεται να απολαμβάνει όλες τις ανοιξιάτικες τάσεις που επιβάλλει η μόδα. Χρώματα, platform heels, prints και cut outs ξεχωρίζουν στα περισσότερα outfits της και εμείς συγκεντρώσαμε εκείνα που θα σε εμπνεύσουν για τις διακοπές του Πάσχα.

Τα looks που θα σε αναδείξουν στην πιο ενημερωμένη fashionista

Two piece | Τα συγκεκριμένα σετ πάντα θα αποτελούν την go - to επιλογή, η οποία θα μας προσφέρει κομψότητα και άνεση χωρίς να δαπανήσουμε παραπάνω ώρα από όσο χρειάζεται στο styling.

Floral Dress | Το ξέρεις πως το φλοράλ φόρεμα είναι το fashion item που έχει συνδεθεί με την άνοιξη. Ανάλογα με το σχέδιο του και φυσικά το styling, μπορείς να το αξιοποιήσεις σε έναν πρωινό καφέ αλλά και μία βραδινή έξοδο. Θα σου προσφέρει πολλούς στιλιστικούς πόντους και ευελιξία, για αυτό δώσε του μία ευκαιρία μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Spring Suit | Από την άλλη πλευρά μπορεί να μην είσαι φίλη των φορεμάτων και των αιθέρειων γραμμών. Για εσένα, λοιπόν, έχουμε την πρόταση του ανοιξιάτικου κοστουμιού, εκείνου που είτε φέρει μία pop απόχρωση, όπως το πράσινο της Κατερίνας Καινούργιου, είτε ένα υπέροχο διαχρονικό μοτίβο, όπως το εμπριμέ κοστούμι της.

Satin Dress | Τέλος, για τη βραδινή διασκέδαση δώσε την ψήφο εμπιστοσύνης σου σε ένα σατινέ φόρεμα, που μεσουρανεί στις τάσεις και το street style. Είναι απλό, σέξι και έχει συνδυαστεί με την πολυτέλεια. Μην διστάσεις να το φορέσεις και να μαγνητίσεις τα βλέμματα για όλους τους σωστούς λόγους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ