Follow us

Bridal Look | Βρήκαμε τα εσώρουχα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για την πιο ρομαντική σου ημέρα

Με την περίοδο των γάμων να πλησιάζει, η Yamamay σκέφτηκε τις μελλοντικές νύφες και δημιούργησε μία συλλογή εσώρουχα ειδικά για εκείνες.

Bridal Look | Βρήκαμε τα εσώρουχα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για αυτές την πιο ρομαντική ημέρα σου Courtesy of Yamamay

Αδιαμφισβήτητα μία νύφη έχει πολλά πράγματα στη ''To Do'' λίστα της. Από τη διοργάνωση της εκκλησίας, τη διακόσμηση και το μενού της δεξίωσης αλλά και οι ενδυματολογικές επιλογές τόσο των δικών της εμφανίσεων όσο και του στενού κύκλου της, φτάνουν για να αγχώσουν ακόμα και την πιο ήρεμη και οργανωμένη γυναίκα. Σήμερα, λοιπόν, θα σβήσουμε μαζί ένα ''wedding task'' από τη λίστα σου. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα θα σου παρουσιάσουμε μία bridal συλλογή εσωρούχων που θα σου λύσει τα χέρια όσον αφορά τη δική σου προετοιμασία. Αναζητώντας τα κατάλληλα tips για τις αναγνώστριες μας, που πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ανακαλύψαμε τη νέα συλλογή νυφικών εσωρούχων της Yamamay, η οποία συμπεριλαμβάνεται στην S/S '22 collection της.

Καθώς η περίοδος των γάμων πλησιάζει, η Yamamay σκέφτηκε τις μελλοντικές νύφες και δημιούργησε μία συλλογή από εσώρουχα ειδικά σχεδιασμένα για αυτές τις ξεχωριστές μέρες. Ο ρομαντισμός και η κομψότητα χαρακτηρίζουν όλα τα κομμάτια της συλλογής, τα οποία διαθέτουν macramé δαντέλα, σατέν και τούλι αλπικέ διακοσμημένα με ένα αστραφτερό στοιχείο.

Bridal Look | Βρήκαμε τα εσώρουχα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για την πιο ρομαντική σου ημέρα

Τα απαραίτητα του wedding look που μας παρουσιάζει η Yamamay

Η νυφική συλλογή θα ανακαλύψεις σουτιέν balconette και push-up, σλιπ από κρεπ δαντέλα και macramé, καθώς και κιμονό, brazilian σλιπ french culotte τύπου G, ζαρτιέρες και καλτσοδέτες.

Courtesy of Yamamay

Courtesy of Yamamay
Courtesy of Yamamay
Courtesy of Yamamay

Ως μέρος της ανοιξιάτικης συλλογής, η Yamamay έχει επίσης αναπτύξει μια σειρά από λευκά εσώρουχα Broderie Anglaise από βαμβακερό ύφασμα που περιλαμβάνει ένα απίθανο μπούστο με επένδυση, ένα push-up σουτιέν, ένα κορσέ, brazilian σλιπ και απλό σλιπ. Plus, πολλά από αυτά τα κομμάτια μπορείς να τα αξιοποιήσεις και σε άλλα looks. Για παράδειγμα το μπούστο και ο κορσές μπορούν εύκολα να φορεθούν ως τοπ κάτω από ένα σακάκι με ένα τζιν.

Courtesy of Yamamay
Courtesy of Yamamay
Courtesy of Yamamay

Και οι δύο σειρές της νυφικής συλλογής είναι ήδη διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα Yamamay.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ