Χριστίνα Μπόμπα- Τόνια Σωτηροπούλου | Φόρεσαν το ίδιο push up τζιν που κοστίζει μόλις 35 ευρώ

Τα looks της Χριστίνας Μπόμπα και της Τόνιας Σωτηροπούλου που μπορείς να αντιγράψεις.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το τζιν παντελόνι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας και ένα από τα staples που δεν πρέπει να λείπει από την ανοιξιάτικη συλλογή σου. Είναι κατάλληλο για σύνολα από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ οι συνδυασμοί που μπορείς να πετύχεις με αυτό δεν τελειώνουν ποτέ.

Ο βασικότερος λόγος όμως που οι γυναίκες αγαπάμε τόσο πολύ τα τζιν παντελόνια είναι πως καθεμία μπορεί να βρει την ιδανική γραμμή για εκείνη ανάλογα με τον σωματότυπο της. Παρόλαυτα, υπάρχουν κάποια τζιν που κολακεύουν τις περισσότερες σιλουέτες. Ένα από αυτά είναι και το νέο τζιν της Calzedonia που έχει ενθουσιάσει ήδη τις celebrities και τις fashionistas.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα push up τζιν παντελόνι, το οποίο μπορείς να βρεις σε διαφορετικούς τόνους του denim, ώστε να επιλέξεις το αγαπημένο σου ανάλογα με το στιλ σου. Είναι skinny, αγκαλιάζει το σώμα, ακολουθώντας τις καμπύλες του, ενώ θα σε κάνει να νιώθεις άνετα όσες ώρες κι αν το φοράς.

Αυτό το τόσο κομψό και ευέλικτο τζιν παντελόνι έχουν ήδη ξεχωρίσει δύο Ελληνίδες celebrities. Ο λόγος για τη Χριστίνα Μπόμπα και την Τόνια Σωτηροπούλου. Οι δυο τους έχουν δημοσιεύσει στα προφίλ τους στο Instagram αναρτήσεις, στις οποίες φορούν αυτό το τζιν, δείχνοντας μας κοψμούς συνδυασμούς που μπορούμε να πετύχουμε εύκολα και εμείς.

Τόσο η Χριστίνα Μπόμπα όσο και η Τόνια Σωτηροπούλου δημιούργησαν casual σύνολα που είναι κατάλληλα για αυτή την περίοδο. Συγκεκριμένα, η influencer συνδύασε το τζιν της Calzedonia με λεπτό πουλόβερ σε ανοιχτό πράσινο, μπλε ζακέτα και λευκά sneakers. Σε ένα δεύτερο look της, η Χριστίνα Μπόμπα το συνδύασε με γαλάζιο πουλόβερ με λεπτή πλέξη και αθλητικά παπούτσια.

Με παρόμοιο τρόπο το φόρεσε και η Τόνια Σωτηροπούλου, αφού συνδύασε το τζιν με λεπτό πουλόβερ και sneakers. Οι δύο γυναίκες που έχουν ξεχωρίσει με το στιλ τους, δείχνουν τον πιο εύκολο και safe τρόπο για να είσαι κομψή την περίοδο της άνοιξης. Αρκεί να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα άκρως κολακευτικό τζιν και να το συνδυάσεις με χρωματιστές μπλούζες, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας.

Το look της Χριστίνας Μπόμπα

Το look της Τόνιας Σωτηροπούλου

Get the Look

Τζιν Push Up Light Denim Eco Calzedonia

Θα το βρεις εδώ.