Follow us

"Sun Dazed" | Η SS'22 καμπάνια της Tsakiris Mallas μόλις κυκλοφόρησε – Η συλλογή του θα κάνει update στο στιλ σου

Η high fashion καμπάνια μόδας της Tsakiris Mallas που θα ενθουσιάσει κάθε shoe lover.

'Sun Dased' | Η SS'22 καμπάνια της Tsakiris Mallas μόλις κυκλοφόρησε – Η συλλογή του θα κάνει update στο στιλ σου Courtesy of Tsakiris Mallas

Για κάθε shoe lover δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχτεί τη νέα σεζόν από την ανανέωση της συλλογής της. Ακριβώς αυτή την επιθυμία αναλαμβάνει να κάνει πραγματικότητα η Tsakiris Mallas. Η ελληνική εταιρεία υποδημάτων που αγαπούν οι fashionistas εδώ και χρόνια κατάφερε για ακόμα μία φορά να κλέψει τις εντυπώσεις με τη νέα καμπάνια και τη συλλογή που μόλις κυκλοφόρησε. Συγκεκριμένα, η νέα καμπάνια της Tsakiris Mallas με τίτλο "Sun Dazed" για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 έχει ως πρωταγωνιστές τα παπούτσια σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, που μας κάνει να ονειρευόμαστε εξωτικούς προορισμούς.

"Sun Dazed" | Η SS'22 καμπάνια της Tsakiris Mallas μόλις κυκλοφόρησε – Η συλλογή του θα κάνει update στο στιλ σου

Οι τάσεις της μόδας μέσα από την SS22 συλλογή της Tsakiris Mallas

Όπως σε κάθε της συλλογή, έτσι και σε αυτή για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022, η Tsakiris Mallas ακολουθεί και αποτυπώνει στα σχέδια της τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας, προσφέροντας σε όλες τις γυναίκες παπούτσια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Ένα από τα κορυφαία trends που ξεχωρίσαμε στην SS22 συλλογή της Tsakiris Mallas και αξίζει να υιοθετήσεις είναι οι πλατφόρμες σε metallic και pastel αποχρώσεις που μπορείς να συνδυάσεις τόσο με φορέματα ή φούστες όσο και με παντελόνια. Το στοιχείο που μας ενθουσίασε ακόμα περισσότερο είναι τα λουράκια που αγκαλιάζουν τον αστράγαλο και κολακεύουν πολύ το πόδι.

Tsakiris_Mallas_SS_22
Tsakiris_Mallas_SS_22

Όσον αφορά στις αποχρώσεις, αυτή τη σεζόν η Tsakiris Mallas σε προσκαλεί να πειραματιστείς με το στιλ σου και να κάνεις τα δικά σου fashion statements, προσθέτοντας στη συλλογή σου παπούτσια σε pastel αποχρώσεις όπως το κίτρινο και το baby pink. Για εσένα που αγαπάς να ξεχωρίζεις με το ντύσιμό σου, τα metallics πρόκειται να αναβαθμίσουν κάθε εμφάνισή σου. Από την SS22 συλλογή, φυσικά δεν λείπουν τα παπούτσια που δεν αποχωρίζονται οι πιο ενημερωμένες fashionistas. Ο λόγος για τα ankle strap ψηλοτάκουνα πέδιλα που δένουν στον αστράγαλο και θα βρεις με χαμηλό ή ψηλό τακούνι, ώστε να επιλέξεις εκείνα που σου ταιριάζουν περισσότερο.

Tsakiris_Mallas_SS_22
Tsakiris_Mallas_SS_22

It's a Statement

Η Tsakiris Mallas συλλογή ολοκληρώνεται με τα statement ψηλοτάκουνα παπούτσια και τα mules, τα οποία είναι διαθέσιμα σε πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς, αλλά και σε animal prints, συνεπώς είναι σίγουρο πως θα βρεις το ιδανικό σχέδιο για εσένα. Γιατί τα ξεχωρίσαμε; Έχουν αστραφτερά λουράκια, τα οποία αναδεικνύουν ακόμα περισσότερo τα πόδια και κλέβουν την παράσταση.

Tsakiris_Mallas_SS_22

Τη δημιουργίας της high fashion καμπάνιας για την SS22 συλλογή της Tsakiris Mallas φωτογράφισε ο Θανάσης Κρίκης, ενώ Creative & Set Director ήταν ο Νίκος Υφαντής. Το video της καμπάνιας δημιούργησε ο Κώστας Δημάς, το styling φέρει την υπογραφή της Ντάντας Ιωαννίδου, ενώ Make up και μαλλιά επιμελήθηκε η Χαρά Παπανικολάου.

Tsakiris_Mallas_SS_22

Η νέα συλλογή TSAKIRIS MALLAS SS22 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα TSAKIRIS MALLAS και online στο www.tsakirismallas.gr.

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ