Follow us

5 looks που θα φορέσεις όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι

Τα looks από τη νέα συλλογή της Pink Woman που θα ανανεώσουν το προσωπικό σου στιλ αυτή την άνοιξη -και το καλοκαιρι.

Pinkwoman Courtesy of Pink Woman

Επιτέλους ο καιρός αλλάζει και μαζί του αλλάζουν και οι στιλιστικές μας ανάγκες. Πλέον επιθυμούμε ανοιχτόχρωμα looks αλλά και πολλά μοτίβα, αέρινες σιλουέτες που επιτρέπουν το σώμα να κινείται αλλά και σύνολα, που αποπνέουν την ίδια θετικότητα και ηρεμία που χαρακτηρίζουν αυτή η εποχή. Όλα αυτά θα τα συμπεριλάβουμε στα επόμενα looks μας, τα οποία θα φορέσουμε σ' όλη τη διάρκεια της άνοιξης αλλά και του καλοκαιριού.

Θα αναρωτιέσαι, όμως, ποια είναι αυτά τα outfits, που πληρούν τόσο τι στιλιστικές προϋποθέσεις της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 όσο και τις δικές μας. Πρόκειται για τα σύνολα που έχουν δημιουργηθεί με τα νέα κομμάτια της συλλογής της Pink Woman που θα σου προσφέρουν την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις σου.

Styling Inspo | Τα looks που θα ανανεώσουν το προσωπικό σου στιλ αυτή την άνοιξη -και το καλοκαιρι

Look No. 1 | Τέλος στα αυστηρά σκουρόχρωμα κοστούμια στο office style σου. Τη θέση τους θα πάρουν ένα μακρύ tailored γιλέκο και μία άνετη βερμούδα στο ιδανικό ύφασμα της σεζόν, το λινό -η δροσερή εκδοχή στο power suit.


5 looks που θα φορέσεις όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι

Look No. 2 | Για τις εξόδους σου -και γιατί όχι και για τις επαγγελματικές σου εμφανίσεις;- σού προτείνουμε να δώσεις μια ευκαιρία στο φλοράλ, και πιο συγκεκριμένα στα hot two pieces, που αποτελούν μεγάλη τάση της σεζόν. Το φλοράλ look από τη νέα συλλογή της Pink Woman, που αποτελείται από πανωφόρι και jupe culotte, είναι η τέλεια επιλογή για εσένα που έχεις ξεπεράσει τα κλασικά φορέματα.

Courtesy of Pink Woman

Look No. 3 | Όπως προαναφέραμε, τα two pieces σετ θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή την εποχή. Είναι ευκολοφόρετα, δεν χρειάζονται ιδιαίτερο styling και γίνονται ο αντίλογος στο ''δεν έχω τίποτα να φορέσω''. Για αυτό και ανακαλύψαμε ένα πιο casual εμπριμέ σετ. Το παρακάτω look έχει ουδέτερες αποχρώσεις και ανήκει στη νέα συλλογή της Pink Woman, που μπορείς να φορέσεις είτε σε χαλαρή βόλτα και τις διακοπές σου είτε σε βραδινή έξοδο πάντα συνδυασμένο με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Pink Woman

Look No. 4 | Το λινό έχει συνδεθεί με τις ζεστές ημέρες τόσο της άνοιξης όσο και του καλοκαιριού, ενώ έχει διαχρονικό χαρακτήρα και τα παρακάτω κομμάτια το αποδεικνύουν. Λινό μακρύ γιλέκο φορεμένο ως φόρεμα και συνδυασμένο με ένα ανάλαφρο T-shirt είναι ένα outfit που σίγουρα θα επιλέγεις κάθε εβδομάδα αυτή τη σεζόν.

Courtesy of Pink Woman

Look No.5 | Από τις προτάσεις μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα απολύτως casual κομμάτια, εκείνα που θα φοράς τις ημέρες που επιθυμείς απλά να χαλαρώσεις στον ήλιο μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το παρακάτω Pink Woman λινό σετ στη vibrant απόχρωση του κόκκινου θα σου επιτρέψει να το κάνεις με τον πιο κομψό τρόπο.

Courtesy of Pink Woman

Shop the looks

Λινό κοντό πουκάμισο, Pink Woman

Λινό μακρύ σορτς με πίετες, Pink Woman

Λινό εμπριμέ πανωφόρι που δένει με ζώνη, Pink Woman

Εμπριμέ μακρύ λινό σορτς, Pink Woman

Μακρύ λινό γιλέκο με διπλή σειρά κουνπιών, Pink Woman

Λινή βερμούδα με χαλαρή γραμμή, Pink Woman

Φλοράλ πανωφόρι με ζώνη, Pink Woman

Φλοράλ Jupe Culotte, Pink Woman

Μακρύ λινό γιλέκο με διπλή σειρά κουμπιών, Pink Woman

Λινό κοντό πουκάμισο, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ