Follow us

Spring style | 10 outfits για να γιορτάσεις την άνοιξη με χρώμα

Εξέλιξε το προσωπικό στιλ σου με κομμάτια που θα φοράς όλη τη σεζόν και νιώσε ελεύθερη.

Bill Cost Courtesy of Bill Cost

Η μόδα ως τρόπος έκφρασης και προέκτασης της προσωπικότητάς, μας βοηθά να δημιουργήσουμε σύνολα και συνδυασμούς που μας κάνουν να αισθανθούμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Πολύτιμος εκφραστής αυτής της εσωτερικής ανάγκης που νιώθουμε ως fashionistas, είναι οι νέες συλλογές των brands μόδας που μας βοηθούν να εμπλουτίσουμε τη γκαρνταρόμπα και τη διάθεση μας με νέα χρώματα, μοτίβα, γραμμές ρούχων που αναδεικνύουν τη σιλουέτα μας.

Αυτή την ανάγκη μας για αισιοδοξία και εξέλιξη του προσωπικού μας στιλ εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο η νέα συλλογή της Bill Cost, ενός ελληνικού brand που τόσο αγαπάμε. "Escape & Find your inner self" μας αναφέρει μέσω της νέας της συλλογής για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022 και είμαστε έτοιμες να το ασπαστούμε - εξάλλου το έχουμε τόσο ανάγκη.

Μεγάλη ποικιλία από ρούχα σε χρώματα, γραμμές, μοτίβα που θα κάνουν update στο ανοιξιάτικο ντύσιμο, ακολουθώντας τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας. Οι έντονες αποχρώσεις όπως το πορτοκαλί και το πράσινο αποτυπώνονται σε φορέματα, που μπορείς να φορέσεις όλη την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι. Τα puff sleeves, οι ζώνες στη μέση, αλλά και οι γραμμές των φορεμάτων που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα με τον πιο κολακευτικό τρόπο, πρόκειται να σε ενθουσιάσουν.

Ακόμα μία τάση που ξεχωρίσαμε είναι τα κοστούμια στην πιο σύγχρονη εκδοχή τους, δηλαδή σε εμπριμέ μοτίβα αλλά και bold χρώματα που δεν θα σε κάνουν να περάσεις απαρατήρητη. Ανάμεσα στα staples της άνοιξης είναι σίγουρα οι μπλούζες με κεντήματα που συνδυάζονται εύκολα με το αγαπημένο σου τζιν, αναβαθμίζοντας το στιλ της καθημερινότητας, αλλά και τα εμπριμέ φορέματα που είναι ιδανικά για day-to- night εμφανίσεις.

Γιατί ξεχωρίσαμε τη νέα συλλογή της Bill Cost; Θα σε βοηθήσει να συνδυάσεις τις νέες τάσεις της μόδας με το προσωπικό σου στιλ και παράλληλα να δημιουργήσεις σύνολα που σε εκφράζουν και σε κάνουν να νιώθεις κομψή και άνετη κάθε στιγμή της ημέρας, όπου κι αν βρίσκεσαι. Εάν υπάρχει κάτι που μπορεί να σε ενθουσιάσει -όπως και εμάς- ακόμα περισσότερο είναι πως σε περίπτωση που δεν έχεις αποφασίσει τι θα φορέσεις την περίοδο του Πάσχα, στη νέα συλλογή θα βρεις μεγάλη ποικιλία από επιλογές ώστε να κάνεις τις αγορές σου.

Οι συλλογές Bill Cost είναι διαθέσιμες στα ομώνυμα καταστήματα και Corners σε Ελλάδα & Κύπρο και στο billcost.gr.

Το βίντεο της καμπάνιας "Escape & Find your inner self"

Editor's Picks

Φόρεμα σατέν όψης με βολάν Bill Cost

Μονόκουμπο σακάκι Bill Cost

Εμπριμέ φόρεμα Bill Cost

Αμάνικο midi φόρεμα Bill Cost

Αμάνικο φόρεμα φάκελος Bill Cost

Φόρεμα midi με λεπτές τιράντες Bill Cost

Σακάκι με εμπριμέ μοτίβο Bill Cost

Φόρεμα με φουσκωτά μανίκια Bill Cost

Φόρεμα με κρουαζέ κόψιμο Bill Cost

Μπλούζα με κέντημα Bill Cost

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ