Follow us

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που έχει υιοθετήσει η Μαρία Μπεκατώρου

Η παρουσιάστρια μοιράζει στιλιστική έμπνευση και μαθήματα στις φετινές τάσεις.

Τα blazers της Μαρίας Μπεκατώρου που θα θες να αποκτήσεις αυτή την άνοιξη ndp

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει καταφέρει τον τελευταίο καιρό να μπαίνει στο στιλιστικό ραντάρ μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον μας όλο και περισσότερο. Η ίδια κάνει αξιοζήλευτες εμφανίσεις στη μικρή οθόνη, καθώς φέτος παρουσιάζει την εκπομπή ''The Chase''. Η Μαρία Μπεκατώρου, που την είχαμε συνηθίσει με glamorous looks στα βραδινά shows, τώρα μοιράζει στιλιστικά μαθήματα πάνω στο office look αλλά και το ευέλικτο κομψό ντύσιμο για κάθε ώρα.

Παρ' όλα αυτά, τον τελευταίο καιρό φαίνεται να μελετάει με προσοχή τις τάσεις της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι, καθώς στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις έχει εντάξει τα μεγαλύτερα trends. Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να αντιληφθείς, πως η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει βάλει σκοπό την εξέλιξή του προσωπικού της στιλ και από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής το έχει καταφέρει.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις αναρτήσεις της Μαρίας Μπεκατώρου, όπου πρωταγωνιστές είναι οι hot τάσεις τόσο της άνοιξης όσο και του καλοκαιριού.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να τις ανακαλύψεις.

Η Μαρία Μπεκατώρου υιοθετεί τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, εσύ;

Ρίγες | Οι ρίγες έχουν ήδη φορεθεί από τις απανταχολυ fashionistas και η Μαρία Μπεκατώρου τους δίνει και αυτή την ψήφο εμπιστοσύνης της. Είναι, άλλωστε, ο πιο εύκολος τρόπος για να προσθέσεις χρώματα και μοτίβα στο ανοιξιάτικο look σου.

Loading...

Sunset Orange | Το πορτοκαλί του ηλιοβασιλέμματος θα είναι και φέτος μία hot απόχρωση και η παρουσιάστρια την επέλεξε σε ένα κομψό μονόχρωμο look ιδανικό μέχρι και για το γραφείο.

Loading...

Double Denim | Τα ντένιμ δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα, ωστόσο, οι φετινές τάσεις θέλουν total denim looks και αυτό της Μαρίας Μπεκατώρου σού δείχνει τον ιδανικό τρόπο για να την υιοθετήσεις.

Loading...

Κοστούμια σε έντονες αποχρώσεις | Πόσες φορές έχουμε κάνει λόγο για τα κοστούμια σε έντονες αποχρώσεις τα οποία μονοπωλούν το ενδιαφέρον κάθε fashionista. Η Μαρία Μπεκατώρου επέλεξε το hot ροζ και το πράσινο για να δημιουργήσει τις δικές της on trend εμφανίσεις και μας άρεσαν πολύ. Ήρθε η νέα εποχή στο κλασικό κοστούμι του γραφείου.

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ