Follow us

Βρήκαμε τα αγαπημένα Zara πέδιλα της Ναταλίας Γερμανού και κοστίζουν λιγότερο από 30 ευρώ

Είναι η πινελιά που θα αναβαθμίσει το κλασικό look σου με τζιν και T-shirt.

Ναταλία Γερμανού NDPP

Για άλλη μία φορά η Ναταλία Γερμανού μάς απασχολεί με τις στιλιστικές της επιλογές. Στην γκαρνταρόμπα της αυτή τη φορά βρήκαμε την ιδανική πρόταση από το πιο προσιτά brand, που θα σου χαρίσει τον τίτλο της καλοντυμένης. Η ίδια ξέρει καλά, πως για να δημιουργήσεις αξιοζήλευτες και επίκαιρες εμφανίσεις δεν χρειάζεται ένα μεγάλο budget αλλά πολλή φαντασία, διάθεση για πειραματισμούς και όρεξη για να εξελίξεις με τον πιο fun τρόπο το στιλ σου. Για αυτό και η Ναταλία Γερμανού δίνει πολύ συχνά την ψήφο εμπιστοσύνης στα προσιτά fashion brands και η τελευταία της εμφάνιση θα σε πείσει να κάνεις το ίδιο.

Loading...

Τα Zara πέδιλα που θα κάνουν πιο ενδιαφέρον κάθε look σου

Η παρουσιάστρια έχει ένα ιδιαίτερο στιλ που θα το χαρακτηρίζαμε ως αντισυμβατικό με edgy διάθεση και cool αισθητική. Η ίδια έχει καταφέρει πολλάκις να τραβήξει το ενδιαφέρον μας με τα looks της στην εκπομπή της κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και το κατάφερε ξανά με ένα πρόσφατο look της.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία, η ίδια δημιούργησε ένα σύνολο βασισμένο στη διχρωμία του μαύρου και του πορτοκαλί. Το τελευταίο ανανέωσε το κλασικό πουκάμισο που το φόρεσε ανοιχτό και δετό σαν cropped -δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα λιγότερο από εκείνη. Μαύρα ήταν το παντελόνι και το τοπ της Ναταλίας Γερμανού. Ωστόσο αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν τα platform πέδιλα, τα οποία έφεραν το animal print και ανήκουν στη συλλογή της Zara.

Loading...

Θα αναρωτιέσαι όμως γιατί τα ξεχωρίσαμε. Αρχικά είναι ένας εύκολος τρόπο να εντάξεις τα animal prints στις εμφανίσεις σου χωρίς να νιώσεις άβολα ή να κάνεις κάποια εκκεντρική εμφάνιση. Έπειτα, είναι το ιδανικό πέδιλο για εσένα που βασίζεις το καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμό σου σε βασικά κομμάτια, όπως το τζιν, το λευκό πουκάμισο και το T-shirt. Ακόμα και με ένα απλό πλεκτό φόρεμα ταιριάζουν, ενώ αν έχεις διάθεση για στιλιστικούς πειραματισμούς μπορείς να τα συνδυάσεις με άλλα μοτίβα ή και έντονες αποχρώσεις. Οι επιλογές είναι απεριόριστες και βρίσκονται στα χέρια σου.

Βρήκαμε τα αγαπημένα Zara πέδιλα της Ναταλίας Γερμανού και κοστίζουν λιγότερο από 30 ευρώ
Platform πέδιλα με animal print, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ